برگزاری دومین کارگروه تخصصی سامانه یاریگران سلامت در سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه
دومین کارگروه تخصصی سامانه یاریگران سلامت با محوریت سطح بندی و تعیین کاربران سامانه در سالن جلسات سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وبدا همدان به نقل از روابط عمومی سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، در این جلسه ابتدا دکتر رستمی کیا اظهار داشت: به دلیل تغییرات دائمی در محیط و در درون سازمان و نیز ضرورت اثربخشی دانشگاه و برنامه های آن، یک سازمان به فرایند نیازسنجی به طور مداوم نیاز مند است برنامه نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت به تفکیک سطوح شبکه برنامه ریزی شده است این روش علاوه بر رفع نیازهای سلامت جامعه در سطح شبکه و دانشگاه، منجر به توانمندسازی جوامع برای ارتقاء سلامت، خواهد شد و چنابچه بخشی از نیازهای سلامت احصا شده که در هر سطح امکان مداخله نداشته باشند به سطوح بالاتر ارجاع داده می شوند.
وی همچنین در مورد قابلیت های این سامانه، نحوه بارگزاری نیازهای اولویت دار حوزه سلامت مطالبی عنوان کرد .
سپس در مورد تعیین کاربر برای سامانه یاریگران سلامت، سطحبندی آن، برگزاری دوره های آموزشی، نیازسنجی و تعیین اولویت های حوزه سلامت در واحدهای زیر مجموعه بحث و تبادل نظر شد که مقرر شد جهت ابلاغ کاربران این سامانه اقدام و دوره های آموزشی برگزار شود.




