تزریق 3 میلیون و 153 هزار و 579 دز واکسن کرونا در همدان
معاون بهداشتی دانشگاه از تزریق 3 میلیون و 153 هزار و 579 دز واکسن کرونا در همدان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر فاطمه ترکمان اسدی با اشاره به اینکه تا روز گذشته 3 میلیون و 153 هزار و 579 دز واکسن کرونا در استان همدان تزریق شده است اظهار کرد: خوشبختانه استقبال خوبی از سوی مردم نسبت به واکسیناسیون وجود دارد.
وی با بیان اینکه یک میلیون و 378 هزار و 417 دز واکسن کرونا در نوبت اول در استان تزریق شده است گفت: یک میلیون و 212 هزار و 948 دز از واکسیناسیون مربوط به نوبت دوم است.
معاون بهداشتی دانشگاه میزان واکسن تزریقی نوبت سوم را در استان 562 هزار و 214 دز عنوان کرد و افزود: تزریق نوبت سوم واکسن در پیشگیری از ابتلا به سویه های جدید تاثیر مطلوبی دارد و به همین خاطر از مردم می خواهیم نسبت به تزریق این دز نیز هر چه سریع تر اقدام کنند.
وی با اشاره به اهمیت رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در مجامع عمومی یادآور شد: می توانیم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تزریق به موقع واکسیناسیون روز به روز وضعیت بیماری کرونا را در کشور و نیز در استان بهبود ببخشیم.




