سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/03/13 - 12:02
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 360
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حجت الاسلام و المسلمین کاظمی: انقلاب امام خمینی(ره) به مسلمانان عالم عزت داد

مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور جمعی از مدیران و کارکنان در نمازخانه ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

به گزارش وب دا همدان، شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲، مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور حضرت حجت الاسلام و المسلمین کاظمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران و کارکنان در نمازخانه ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

حضرت حجت الاسلام و المسلمین کاظمی در این مراسم با اشاره به برخی آیات قرآن در خصوص تشکر از نعمت های خداوند متعال گفت: انقلاب شکوهمند اسلامی یکی از نعمت های بزرگ خداست که موجب امنیت و آرامش مردم شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه تغییر حرکت به سمت خداوند از برکات این انقلاب بود، ادامه داد: در جنگ جهانی ما اعلام بی طرفی کردیم اما آن همه ویرانی نصیب ما شد درحالیکه پس از انقلاب اسلامی، اگر اتفاق و یا تصمیمی در منطقه بخواهد صورت گیرد، تا نظر ایران تامین نشود آن اتفاق نمی افتد و این به برکت انقلاب امام خمینی(ره) بود.

وی در پایان تصریح کرد: انقلاب خمینی کبیر به مسلمانان عالم عزت داد و این عزت مرهون خون شهدا و جانفشانی ایثارگران تحت رهبری آن بزرگ مرد تاریخ و جانشین ایشان، رهبر معطم انقلاب است.

لازم به ذکر است پایان بخش این مراسم، مداحی و ذکر مصیبت ائمه اطهار بود.

  • گروه خبری : فرهنگی_ دانشجویی_ ورزشی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 30057
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3473219
تعداد کاربران بر خط 5