سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه 19 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 15:07
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 247
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شناسایی و پلمپ یک واحد دندانپزشکی غیر مجاز در شهرستان همدان

️معاون درمان دانشگاه از شناسایی و پلمپ یک واحد دندانپزشکی غیر مجاز خبرداد و گفت: با تلاش و پیگیری های کارشناسان نظارت حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص شناسایی مکان فعالیت فردی در زمینه دخالت در امور دندانپزشکی در شامگاه شنبه ۲۱ ام مهرماه در پارکینگ منزلی در حاشیه شهر همدان مرکز غیرمجاز مذکور با هماهنگی مراجع قضائی پلمپ گردید.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت درمان، معاون درمان دانشگاه از شناسایی و پلمپ یک واحد دندانپزشکی غیر مجاز خبرداد و گفت: با تلاش و پیگیری های کارشناسان نظارت حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص شناسایی مکان فعالیت فردی در زمینه دخالت در امور دندانپزشکی در شامگاه شنبه ۲۱ ام مهرماه در پارکینگ منزلی در حاشیه شهر همدان مرکز غیرمجاز مذکور با هماهنگی مراجع قضائی پلمپ گردید.

️دکتر رسول سلیمی اظهار داشت: طی تحقیقات بعمل آمده نامبرده منشی یکی از مطب های دندانپزشکی بوده است.

️وی از شهروندان محترم تقاضا کرد با توجه به انتقال بیماری های عفونی از طریق مراکز دندانپزشکی و دندانسازی غیرمجاز بدلیل عدم رعایت صحیح کنترل عفونت از مراجعه به مراکز فاقد مجوز و فاقد تابلو جدا خودداری نموده و در صورت مشاهده مراتب را به شماره ۱۹۰ یا ۳۱۳۱۲۰۰۷ اطلاع دهند.

 

  • گروه خبری : درمانی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
ادمین معاونت درمان
خبرنگار

ادمین معاونت درمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 8461
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3482723
تعداد کاربران بر خط 7