سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
لیست اخبار صفحه :514
در دیدار بانوان دانشگاه و جشن بانوی مهر؛  دستور رییس دانشگاه برای تحول در ایجاد مهدکودک برای فرزندان بانوان دانشگاه

در دیدار بانوان دانشگاه و جشن بانوی مهر؛ دستور رییس دانشگاه برای تحول در ایجاد مهدکودک برای فرزندان بانوان دانشگاه

جشن میلاد بانوی مهر، روز مادر و بزرگداشت مقام زن همزمان با برپایی نمایشگاه توانمندی‌های بانوان دانشگاه در مرکز همایش های بین‌المللی غدیر دانشگاه برگزار شد.

بازدید فرماندار همدان و معاون توسعه دانشگاه از پروژه بیمارستان اکباتان

بازدید فرماندار همدان و معاون توسعه دانشگاه از پروژه بیمارستان اکباتان

فرماندار همدان و معاون توسعه دانشگاه با همراهی دکتر نظری پویا رئیس قرارگاه پروژه‌های عمرانی دانشگاه، مهندس طاهری مدیرمنابع فیزیکی،زمانی معاون عمرانی فرماندار همدان و باقری مدیر بیمارستان از پروژه بیمارستان اکباتان بازدید کردند.

عشق مادری، مانع تحقق آرزوی خدمت به مناطق محروم نشد

عشق مادری، مانع تحقق آرزوی خدمت به مناطق محروم نشد

یک متخصص رادیولوژی دهان فک و صورت که از هیئت علمی بودن خود در دانشگاه انصراف می‌دهد تا بتواند در مناطق کم‌برخورداری که مرکز رادیولوژی دهان و یا دندانپزشکی ندارد به مردم محروم خدمتگزاری کند از فعالیت‌های علمی و اجتماعی خود می‌گوید، از عشق مادری به سه فرزندش و اینکه حجاب شناسنامه واقعی یک زن در اولین نگاه است.

20 سال آینده یک چهارم جمعیت کشور را سالخوردگان و سالمندان تشکیل می‌دهند

20 سال آینده یک چهارم جمعیت کشور را سالخوردگان و سالمندان تشکیل می‌دهند

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه با ابراز اینکه نرخ باروری شاخصی است که میانگین تعداد فرزندان خانواده ها را ارزیابی می کند، اظهار کرد: این رقم در سال‌های اخیر نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشته که به دلایل مختلفی همچون افزایش سن ازدواج، کاهش تمایل زوجین به فرزندآوری، افزایش فاصله سن تا تولد فرزندان، طلاق و غیره رخ می دهد.

دکتر غیاث در دوره آموزش نحوه رسیدگی به شکایات: نظارت و کنترل یکی از اجزای اصلی مدیریت است

دکتر غیاث در دوره آموزش نحوه رسیدگی به شکایات: نظارت و کنترل یکی از اجزای اصلی مدیریت است

دوره آموزش نحوه رسیدگی به شکایات توسط مدیریت بازرسی دانشگاه با حضور مدیر اداره بازرسی ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه و مسئولان رسیدگی به شکایات مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 11814
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3441724
تعداد کاربران بر خط 26