سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/08/07 - 11:02
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 253
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مراجعه نزدیک به ۳هزار بیمار به بیمارستان دندانپزشکی پورسینا در شش ماه اول سال ۱۴۰۳

دکتر قاسمی کارشناس امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: قریب به ۳هزار بیمار به بیمارستان دندانپزشکی پورسینا در شش ماه اول سال ۱۴۰۳ مراجعه کرده‌اند.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت درمان، دکتر قاسمی کارشناس امور دندانپزشکی معاونت درمان، به عملکرد ۶ماهه نخست سال ۱۴۰۳ بیمارستان پورسینا اشاره کرد و از آمار خدمات دندانپزشکی ارائه شده به بیماران توسط کادر درمانی با نظارت بر کیفیت درمان، تعرفه دریافتی و کیفیت مواد مصرفی خبر داد.

️وی اظهار داشت: در سال گذشته ۲هزار و ۹۵۱ بیمار به بیمارستان دندانپزشکی پورسینا مراجعه و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کردند که از این تعداد ۳۱ بیمار خاص و صعب العلاج جهت دریافت خدمات دندانپزشکی به این مرکز مراجعه داشته اند.

️دکتر قاسمی گفت: در نیمه نخست امسال در مرکز آموزشی درمانی پورسینا بیش از ۱۸هزار خدمت به مراجعین محترم ارائه شده است که ازین تعداد ۵۳۹ مورد آن برای بیماران خاص و صعب العلاج بوده است.

 

  • گروه خبری : درمانی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
ادمین معاونت درمان
خبرنگار

ادمین معاونت درمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 2361
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3445523
تعداد کاربران بر خط 7