سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/09/29 - 12:25
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 501
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد:

مشارکت 250 هزار همدانی در پویش ملی سلامت از ابتدای اجرای طرح تاکنون

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان از مشارکت 250 هزار همدانی در پویش ملی سلامت از ابتدای اجرای طرح تاکنون خبر داد.

 به گزارش وب‌دا همدان، ستاد اجرای پویش ملی  غربالگری فشار خون و دیابت در دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ،معاون درمان،معاون بهداشتی،معاون فرهنگی ،معاون آموزشی ،مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد. 
در ابتدای این جلسه هر یک از حاضرین به ارائه گزارش عملکرد در خصوص پویش ملی  غربالگری فشار خون و دیابت در واحد مربوط خود پرداختند . 
 دکتر محمد مهدی مجذوبی در این جلسه ضمن تشکر از مجموعه اقدامات  معاونین  دانشگاه علوم پزشکی همدان  در اجرای هر چه بهتر پویش  ملی غربالگری فشار خون و دیابت ،گفت: در کمتر از بیست روز بیش از 21درصد همدانی ها  درپویش ملی غربالگری سلامت شرکت کردند.
وی از استقرار اتوبوس سلامت برای دسترسی  هر چه بهتر مردم در مراکز شهر برای اجرای پویش  ملی  غربالگری سلامت خبر داد و افزود: از ابتدای اجرای  پویش ملی غربالگری سلامت در استان ۲۴۶ هزار و ۱۱۶ نفر در سطح استان از نظر ابتلا به دیابت و فشارخون غربالگری شده‌اند.
رییس دانشگاه علوم‌پزشکی همدان ضمن تاکید بر استفاده حداکثری از  ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی وبیمارستان های استان برای اجرای هر بهتر این طرح گفت: آگاه‌سازی مردم نسبت به خطرات فشار خون بالا و دیابت در صورت شناسایی دیرهنگام این بیماری‌ها و پیامد تاخیر در تشخیص و آغاز درمان از اهداف این پویش بوده است.
 دکتر مجذوبی هدف از  اجرای این پویش شناسایی به موقع بیماری و داشتن زمان مناسب برای شروع مراقبت و تلاش برای درمان قطعی  دانست و افزود: تشخیص دیرهنگام دیابت و فشار خون بالا و مداخله دیرهنگام برای درمان، عوارض جبران‌ناپذیر و هزینه بالایی برای فرد، خانواده، جامعه و سیستم سلامت به همراه خواهد داشت.
 درادامه فاطمه ترکمان اسدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با آغاز پویش ملی غربالگری سلامت یک‌هزار و ۱۸۳ بیمار مبتلا به دیابت و ۲ هزار و ۱۸۵ بیمار مبتلا به فشارخون بالا شناسایی شدند.
 وی با بیان اینکه در حال حاضر پویش ملی غربالگری فشارخون بالا و دیابت در ۷۶۷ واحد بهداشتی در حال انجام است افزود: در این طرح تاکنون ۵۴ هزار و ۳۳۲ نفر پیش دیابت شناسایی شده و آموزش‌های لازم نیز به این افراد ارائه شده است.
 
رئیس مرکز بهداشت استان همدان نیز با اشاره به اینکه ۵۲ هزار و ۱۵۴ نفر در مرحله پیش‌فشار خون بودند افزود: ۵ هزار و ۱۲ نفز نیز مشکوک به دیابت و ۶ هزار ۴۱۹ نفر مشکوک به فشار خون شناسایی شده‌اند.
 دکتر ترکمان اسدی ادامه  داد: یک‌هزار و ۱۸۳ بیمار دیابتی تا امروز شناسائی شدند.
 وی با بیان اینکه  از ابتدا طرح تاکنون ۲ هزار و ۱۸۵ نفر نیز مبتلا به فشار خون بالا شناسائی شدند، اظهار کرد: جمعیت هدف ما یک میلیون هزار و ۲۲۰ هزار نفر هستند که باید غربالگری شوند.
  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 8405
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3438315
تعداد کاربران بر خط 5