سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 12:46
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 156
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ملاقات رییس دانشکده بین الملل با نماینده سفارت پاکستان

 رییس دانشکده بین الملل  پیرامون مسائل دانشجویان پاکستانی و رشته MBBS با نماینده سفارت پاکستان دیدار و گفتگو کرد.  
 
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، این نشست به منظور بررسی شناخت برنامه MBBS در کمیسیون پزشکی پاکستان (PMC) ارائه شده توسط دانشگاه های علوم پزشکی ایران به ویژه دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

سرپرستی این هیئت را دکتر مهدی رمضانی رئیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی همدان به همراه مهندس آیلین فصیحی مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی همدان و محمد ازهر عباس نماینده ارشد دانشجویان بین‌الملل بر عهده داشتند. میزبان این نشست در سفارت پاکستان در تهران، مشاور مطبوعاتی و آموزشی، خانم آمبرین گل شهید بود.

در این دیدار، کلیه مدارک دانشگاه مبنی بر شروع دوره MBBS و برنامه درسی کامل ثبت شده و تعیین شده توسط وزارت بهداشت ایران به میزبان ارائه شد، پس از مشاهده تمام اسناد، خانم آمبرین گل شهید اعلام کرد: جلسه‌ هماهنگی بین کمیسیون پزشکی پاکستان (PMC) و دبیرخانه شورای آموزش پزشکی در مقطع کارشناسی (SCUME) برگزار می‌شود، زیرا هر دو نهادهای مجوز پزشکی پاکستان و ایران هستند.
 از آنجایی که MBBS و MD هر دو توسط وزارت بهداشت به رسمیت شناخته شده و تنظیم می شوند و SCUME نیز اخیراً MBBS را به عنوان رشته پزشکی که در همه دانشگاه های شناخته شده ایران تدریس می‌شود پذیرفته است، به زودی خبر مثبت و مساعدی در مورد به رسمیت شناختن MBBS ایران توسط کمیسیون پزشکی پاکستان منتشر خواهد شد. 
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 7620
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3450782
تعداد کاربران بر خط 4