سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1404/01/03 - 11:30
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 256
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بر مراکز درمانی همدان در پیشگیری از انجام زایمان‌ تقویمی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان از نظارت بر مراکز درمانی همدان در پیشگیری از انجام زایمان‌های تقویمی خبر داد.

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر رسول سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ما از بازدیدهای صورت گرفته در خصوص نظارت بر مراکز درمانی استان در پیشگیری از انجام زایمان‌های تقویمی در همدان خبر داد و اظهار کرد: در این ایام پوشش حداکثری بازدیدهای نظارتی با هدف بررسی میزان موالید و درصد سزارین در روزهای تقویمی خاص را داریم.

وی بیان کرد: به استناد مکاتبات وزارت بهداشت در خصوص حفظ و ارتقای کیفیت خدمات بارداری و زایمان و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با توجه به اینکه میزان موالید و درصد سزارین غیر ضروری در روزهای خاص طی سالهای قبل روند افزایشی داشته؛ این موضوع در دستور کار است.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: طی نامه‌ای به تمام مراکز درمانی در خصوص طراحی اقدامات مداخله‌ای پیشگیرانه از سزارین‌های غیرضروری تاکید شده است.

 

  • گروه خبری : درمانی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 10352
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3453514
تعداد کاربران بر خط 6