هفت شهرستان در وضعیت زرد و یک شهرستان در وضعیت آبی قرار گرفتند
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: طبق آخرین رنگ بندی از مجموع 10 شهرستان استان همدان، شهرستان اسدآباد در وضعیت آبی، هفت شهرستان در وضعیت زرد و 2 شهرستان «رزن، درگزین» در وضعیت نارنجی قرار دارند.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر مجذوبی در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: آمار مبتلایان به کرونا همچنان در استان سیر کاهشی دارد و در یک هفته گذشته آمار مراجعه به مراکز درمانی و اورژانس ها 22 درصد کاهش داشته است.
وی اضافه کرد: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستانهای استان با علائم تنفسی مشکوک و قطعی کرونا در 24 ساعت گذشته 2 هزار و 250 مورد بوده است که از این تعداد 40 نفر بیستری شدند و از بین افراد بستری 9 نفر به علت وضعیت نامناسب جسمی در بخش آی.سی.یو پذیرش شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: در حال حاضر 550 بیمار در بیمارستان های استان همدان بستری هستند که از این تعداد 225 نفر بیمار کرونایی و مابقی مربوط به سایر بیماری ها است.
دکتر مجذوبی ادامه داد: 80 بیمار کرونایی هم اینک در بخش آی.سی.یو بستری هستند که برای 10 نفر از آنها لوله گذاری صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه آمار متوفیان کرونایی در یک هفته گذشته نسبت به روزهای ماقبل تغییری نداشته است افزود: طبق بررسی های صورت گرفته از نظر گروه سنی 38 درصد مرگ ها مربوط به افراد بالای 80 سال است که علت آن تاخیر در مراجعه به مراکز درمانی برای مداوای بیماری است.
دکتر مجذوبی افزود: تاکنون سه میلیون و 142 هزار و 725 دُز واکسن کرونا (نوبت اول، دوم و یادآور) برای جامعه هدف در استان همدان تزریق شده است که 93 درصد جمعیت هدف دُز اول و 83.9 درصد دُز دوم را تزریق کردند همچنین 100 درصد بانوان باردار دُز اول و 87 درصد دُز دوم را دریافت کردند.
وی خاطر نشان کرد: آمار واکسیناسیون جمعیت 12 تا 18 سال برای نوبت اول 94.7 و نوبت دوم 82.7 درصد بوده و برای افراد پنج تا 12 سال نیز واکسیناسیون در حال انجام است. /ب




