پیام تبریک مشترک رئیس بسیج جامعه پزشکی و رئیس کارگروه سلامت و بهداشت مجمع بسیجیان استان همدان به مناسبت سالروز تاسیس بسیج جامعه پزشکی
دکتر حمید بهرامی خو رئیس بسیج جامعه پزشکی و دکتر طوس کیانی رئیس کارگروه سلامت و بهداشت مجمع بسیجیان استان همدان در پیامی مشترک ضمن گرامیداشت هشتم اسفندماه روز بسیج جامعه پزشکی، این روز را به بسیجیان فعال در حوزه سلامت تبریک گفتند. متن پیام به این شرح است:
۸ اسفند سالروز بمباران شیمیایی بیمارستان صحرایی فاطمه الزهرا(س) و یادآور رشادت های سپید پوشان جامعه پزشکی در درمانگاه ها و بیمارستان های صحرایی برای رفع آلام مجروحان و آسیب دیدگان خط مقدم جبهه های حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس است ، که با ایثار و از خودگذشتگی و نثار جان خویش فرهنگ بسیجی ، فرهنگ معنویت، شجاعت، غیرت، استقلال و آزادگی را معنا بخشیدند.
سازمان بسیج جامعه پزشکی استان همدان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و بالاخص شهدای جامعه پزشکی و مدافعان سلامت ، هشتم اسفند ماه را که به عنوان روز بسیج جامعه پزشکی نامگذاری شده است را به محضر اعضای بسیج جامعه پزشکی ، پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان و آحاد جامعه پزشکی تبریک عرض می نماید و از تمامی عزیزانی که این سازمان را در راستای گسترش و اشاعه تفکر دینی، ایثار ، شهادت و فرهنگ بسیجی در جامعه پزشکی و خدمت رسانی به مناطق محروم در قالب تیم های جهادی پزشکی شهید دکتر رهنمون یاری نموده اند صمیمانه تقدیر و تشکر می نماید.
دکتر حمید بهرامی خو رئیس بسیج جامعه پزشکی استان همدان
دکتر طوس کیانی رئیس کارگروه سلامت و بهداشت مجمع بسیجیان استان همدان




