کارشناسان بهداشتی سلامت آب آشامیدنی و مصرفی موکب های استان همدان را کنترل می کنند
جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان همدان با بیان اینکه وضعیت رعایت بهداشت در موکب های استان همدان قابل قبول است، گفت: آب آشامیدنی و مصرفی تمام موکب ها مورد نظارت و کنترل کارشناسان بهداشتی قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر محمدرضا شکوهی با بیان اینکه در موکب ها آب معدنی موجود و آب مورد استفاده برای آشامیدن به طور کامل سالم و بهداشتی است اظهار داشت: کارشناسان بهداشتی ما بر رعایت بهداشت و تهیه و توزیع مواد غذایی موکب ها نظارت دارند.
جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان همدان ادامه داد: آبی که از طریق لوله های شهری توزیع می شود سالم و بدون آلودگی است همچنین شبکه آبرسانی از نظر میکروب، کلر و کدورت آب از سوی کارشناسان بهداشت کنترل می شود.
دکتر شکوهی با بیان اینکه بعضی از زائران دچار بیماری های گوارشی مانند اسهال و استفراغ شدند که تعداد اندک بوده و جای نگرانی وجود ندارد افزود: با همکاری بسیج جامعه پزشکی، یک کانکس درمانی در ورودی فرودگاه همدان برپا شد و خدماتی مانند ویزیت بیماران و تحویل دارو برای زائران اربعین حسینی در این محل انجام می شود.
جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان همدان اضافه کرد: همه خدمات درمانی و دارویی در این کانکس رایگان است همچنین چند پزشک، پرستار و کارشناس بهداشتی به زائران خدمات رسانی می کنند.
وی از آماده باش کامل بیمارستان های استان خبر داد و گفت: بیمارستان بعثت برای مراجعه بیماران تروما و حوادث و مرکز درمانی سینا به عنوان مرکز مراجعه بیماران واگیردار در نظر گرفته شده است.
دکتر شکوهی با بیان اینکه 6 آمبولانس مجهز به همراه 20 نفر نیرو به مرز خسروی اعزام شدند، خاطرنشان کرد: یک جراح هم از همدان به مهران اعزام و هفت پرستار برای خدمات رسانی در پل ذهاب حضور یافتند.
منبع: ایرنا منبع: هگمتانه




