کارگروه مقابله با سقط غیرقانونی جنین در شبکه بهداشت شهرستان فامنین
جلسه کارگروه مقابله با سقط غیرقانونی جنین در سالن جلسات شبکه بهداشت شهرستان فامنین برگزار شد.
به گزارش وبدا همدان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فامنین، جلسه کارگروه مقابله با سقط غیرقانونی جنین با حضور دکترآرش مفرح ذات مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، کارشناسان ستاد خانواده و جمعیت شهرستان، مسئولین واحدهای ستادی، مسئول گسترش و سایر اعضای این کارگروه در سالن جلسات مرکز جامع سلامت شهری برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر آرش مفرح ذات با اشاره به آمار سقط عمدی جنین، بیان کرد: سقط های جنایی در شرع مقدس اسلام حرام و قتل نفس تلقی می شوند و عامل و عوامل آن همچون قاتلین در حوزههای اجتماعی و قضایی، قضاوت می شوند.
دکتر مفرحذات ادامه داد: اگر بتوانیم جلوی نیمی از این سقط ها را بگیریم کار بسیار مهم، موثر و جهادی انجام داده ایم پس از آن اهداف و وظایف کارگروه مقابله با سقط غیرقانونی جنین را تبیین نمود.
وی تاکید کرد: علاوه بر وظایفی که حکومت بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برعهده دستگاه ها گذاشته است، عزم ملی و تلاش و کوشش آحاد مردم نیز در جهت حل بحران کنونی جمعیت بسیار واجب و ضروری می باشد.
در ادامه رشیدی مسئول واحد خانواده شبکه بهداشت آمار مربوط به انواع سقط جنین و نظارت بیشتر بر داروخانه ها را تاکید کرد.




