کاهش 30 درصدی مراجعان سرپایی و بستری کرونا/ بستری 49 بیمار کودک در همدان
معاون درمان دانشگاه اعلام کرد: نسبت به هفته گذشته 30 درصد مراجعان سرپایی و بستری کرونا در استان همدان کاهش یافته اما به حد کامل اطمینان بخشی کم نشده است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر رضا طهماسبی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: کرونا نسبت به روزهای قبل و هفته گذشته کاهش یافته و تعداد بیماران سرپایی مراجعه کننده و بستری در بخش مراقبت های ویژه و عادی کمتر شده است.
وی تصریح کرد: تعداد بیماران روبه کاهش است به طوریکه نسبت به هفته گذشته 30 درصد مراجعان سرپایی و بستری کاهش یافته اما به حد کامل اطمینان بخشی کم نشده است.
به گفته طهماسبی، روز گذشته(شنبه 29 مردادماه) 850 نفر مراجعه کننده سرپایی با علائم مشکوک تنفسی به اورژانس بیمارستان ها داشتیم.
وی ادامه داد: 351 بیمار در بیمارستان های استان بستری هستند که در حال حاضر 76 نفر در بخش مراقبت های ویژه به سر می برند همچنین 49 نفر از بیماران بستری را کودکان زیر 18 سال تشکیل می دهند.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به اینکه بیمارانی که در ICU هستند، وضعیتشان نسبتا وخیم است، خاطرنشان کرد: این روزها مشکل همه گیری و مراجعه گسترده به اورژانس بیمارستان ها به علت آلودگی آب نداریم و شرایط خوب است.
وی با بیان اینکه افزایش مراجعه به بیمارستان ها به موضوع کووید ارتباط دارد، مطرح کرد: بحث آلودگی آب و انواع سبزی و آلودگی میکروبی از این طریق و اسهال و استفراغ در این فصل همیشه وجود داشته است و در حال حاضر مشکل جدی در این زمینه نداریم.
منبع: ایسنا




