سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1404/03/14 - 09:19
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 340
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رییس کمیته علمی رویداد کنفوبیشن گردشگری سلامت:

کنفوبیشن گردشگری سلامت، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های بین‌المللی همدان است

رئیس کمیته علمی کنفوبیشن گردشگری سلامت، هدف اصلی از برگزاری این رویداد بین‌المللی را معرفی ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های گردشگری سلامت استان همدان عنوان کرد.

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر بهروز کارخانه‌ای در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف این کنفوبیشن گفت: هدف ما معرفی ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های گردشگری سلامت همدان به کشورهای منطقه است به ویژه ۱۰ مرکز درمانی در همدان که دارای مجوز IPD هستند که خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی به بیماران بین‌المللی ارائه می‌دهند و این موضوع می‌تواند موقعیت استان را در جذب بیماران خارجی تقویت کند.

وی تشریح کرد: مراکز مورد نظر عبارتند از بیمارستان‌های آموزشی درمانی بعثت، سینا فرشچیان، قلب و عروق فرشچیان، مرملایر، بیمارستان خصوصی بوعلی، بیمارستان آتیه، مراکز جراحی محدود شفا و افق و کلینیک‌های دندانپزشکی آراد و آینده.

رییس کمیته علمی رویداد کنفوبیشن گردشگری سلامت ادامه داد: کنفوبیشن گردشگری سلامت همدان با حضور ۱۲۰ میهمان خارجی از ۱۳ کشور از جمله اعضای سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو)، عراق، عمان و قبرس از ۲۱ تا ۲۳ خردادماه در همدان برگزار می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: هر ساله یکی از شاخه‌های گردشگری به یک استان محول می‌شود که امسال با تلاش‌های انجام‌شده، همدان موفق به دریافت مجوز رسمی برگزاری نمایشگاه و کنفرانس گردشگری سلامت شده است.

وی با اشاره به تقسیم وظایف در برگزاری این رویداد گفت: دبیرخانه اجرایی کنفرانس در سازمان میراث فرهنگی مستقر شده و دانشگاه علوم پزشکی همدان مسئولیت بخش علمی کنفوبیشن را بر عهده دارد. پنل‌های علمی برنامه‌ریزی شده‌اند و در حال نهایی‌سازی سخنرانان و زمان‌بندی جلسات هستیم.

دکتر کارخانه‌ای تصریح کرد: بخش علمی این کنفوبیشن شامل پنل‌هایی با حضور اساتید برجسته حوزه سلامت خواهد بود که موضوعاتی چون استانداردهای بین‌المللی، چالش‌های مدیریتی، حقوقی و بازاریابی در گردشگری سلامت را بررسی می‌کنند.

وی افزود: همزمان با برگزاری این کنفوبیشن، نمایشگاه توانمندی‌های گردشگری سلامت استان‌ها در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان دایر خواهد شد.

رییس کمیته علمی رویداد کنفوبیشن گردشگری سلامت بیان کرد: همه نمایندگان حوزه سلامت، در قالب غرفه‌هایی ظرفیت‌های درمانی و گردشگری خود را برای مهمانان داخلی و خارجی معرفی خواهند کرد.

*گردشگری سلامت، فرصتی بی نظیر برای رونق اقتصاد استان

دکتر کارخانه‌ای با تأکید بر اهمیت این رویداد اضافه کرد: گردشگری سلامت یکی از شاخه‌های مهم و ارزآور اقتصادی است. این کنفوبیشن می‌تواند نقش بسزایی در رونق این حوزه و جلب بیماران خارجی ایفا کند. ما باید تلاش کنیم تا نام همدان را به‌عنوان قطب گردشگری سلامت منطقه در سطح بین‌المللی برجسته کنیم.

وی تبیین کرد: گردشگری سلامت یکی از بخش‌های مهم اقتصادی در دنیای امروز است. این رویداد فرصت بزرگی برای معرفی همدان به‌عنوان یک مقصد علمی، ایمن و مقرون‌به‌صرفه در حوزه درمان و پزشکی است.

رییس کمیته علمی رویداد کنفوبیشن گردشگری سلامت گفت: امیدواریم با اجرای دقیق برنامه‌ها و هم‌افزایی نهادهای دولتی، بخش خصوصی، آژانس‌های گردشگری و رسانه‌ها، همدان را در نقشه گردشگری سلامت منطقه تثبیت کنیم.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 5017
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3434927
تعداد کاربران بر خط 3