سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/09/17 - 10:03
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 229
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مسئول کنترل کیفیت هوای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان:

گروه‌های حساس در فضای باز تردد نکنند

مسئول کنترل کیفیت هوای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه شاخص کیفیت هوا برای گروه‌های حساس ناسالم بوده است، گفت: با توجه به آلودگی هوا لازم است، گروه‌های حساس از تردد در فضای باز این استان خودداری کنند.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از خبرگزاری فارس، مهندس مهدی خدابخشی شنبه ۱۷ آذرماه در جمع خبرنگاران در مورد شاخص کیفیت هوای همدان، اظهار کرد: در روزهای سرد سال و معمولا از اوایل آذر تا اواخر بهمن ماه به دلیل سرما و پایداری هوا، شاهد انباشت آلاینده‌ها عمدتا در کلان‌شهرها هستیم.
 
وی با اشاره به اینکه امروز هم برخی از کلان‌شهرها با آلودگی هوا مواجه شدند و حتی در برخی شهرها به تعطیلی مدارس کشیده شده است، تصریح کرد: علت این است که در روزهای سرد سال تهویه هوا به درستی انجام نمی‌شود و در ساعات میانی روز و تقریبا از ۱۰ صبح تا چهار بعدازظهر، شاهد انباشت آلاینده‌ها در هوای شهرها هستیم.
 
مسئول کنترل کیفیت هوای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه امروز نیز طبق اطلاعات اداره کل محیط زیست استان، شاخص کیفیت هوا برای گروه‌های حساس ناسالم بوده است، افزود: از عموم شهروندان به ویژه گروه‌های حساس جامعه شامل سالمندان، خانم‌های باردار، افرادی که سابقه بیماری تنفسی و قلبی دارند، می‌خواهیم که از حضور در هوای باز و آزاد به ویژه نقاط پرتردد شهر خودداری کنند.
 
وی با تأکید بر اینکه پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری افراد در این ایام به حداقل برسد، افزود: در و پنجره‌های مشرف به هوای آزاد بسته نگه‌داشته شود.
 
خدابخشی بیان کرد: اگر شهروندان در داخل شهر با خودروی خود تردد می‌کنند اولا توصیه می‌شود سهمی در کاهش بار آلودگی داشته باشند و از تردد با وسیله نقلیه شخصی در هوای آلوده خودداری و سعی کنند از حمل و نقل عمومی استفاده کنند و اگر مجبور به تردد در داخل شهر با خودروی شخصی خود هستند، در صورت استفاده از بخاری خودرو، سیستم تهویه را در حالتی قرار دهند که از ورود هوای آلوده به داخل کابین خودرو خودداری شود و گردش هوا در داخل کابین صورت گیرد.
 
وی خاطرنشان کرد: احتمالا روز دوشنبه این هفته بارش‌ها را داریم و امیدوارم با این بارش‌های روزهای آتی شاهد آسمان صاف در سطح استان به ویژه در شهر همدان باشیم.
 
  • گروه خبری : حوزه ریاست,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 6239
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3449401
تعداد کاربران بر خط 4