پایش مستمر کیفیت آب شرب تویسرکان
رئیس مرکز بهداشت شهرستان تویسرکان گفت: بیش از ۲۱ هزار آزمایش و سنجش در خصوص آب شرب تویسرکان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تویسرکان، بهزاد غلامعلی در گفتگو با روابط عمومی این مرکز اظهار داشت: در نه ماهه اول سال ۱۴۰۴، ۵۴۵ مورد آزمایش میکروبی، ۱۰,۲۷۷ مورد آزمون کدورت سنجی، ۲۵ مورد آزمون شیمیایی و ۱۰,۲۷۷ مورد کلر سنجی بر روی آب شرب در سطح شهرستان انجام شده است.
وی با بیان اینکه نظارت بر کیفیت آب شرب یکی از اولویتهای اصلی مرکز بهداشت است، خاطرنشان کرد: پایش مداوم کیفیت آب شرب در تمامی نقاط شهرستان با استفاده از روشها و استانداردهای روز دنیا صورت میگیرد و ما متعهد به نظارت مستمر بر سلامت و کیفیت آب مصرفی مشترکین در چارچوب استانداردهای مصوب ملی هستیم که در همین راستا از ابتدای سال جاری ۲۹۷ مورد بازدید و بازرسی توسط کارشناسان مرکز بهداشت از سامانه های آبرسانی در سطح شهر و روستا انجام شده است.
رئیس مرکز بهداشت تویسرکان افزود: این حجم از آزمایشها نشاندهنده اهتمام جدی ما به سلامت شهروندان و اطمینان از کیفیت آب توزیعی است. نتایج این آزمایشها به طور مستمر مورد بررسی قرار گرفته و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت با استانداردها، اقدامات مداخله ای لازم به سرعت انجام میشود.





نظر دهید