سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/09/27 - 09:55
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 378
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رییس دانشگاه در بازدید سرزده از داروخانه‌های همدان: ورودی دارو به استان همدان بیش از 2 برابر افزایش یافته است

رییس دانشگاه با اشاره به افزایش دوبرابری ورود دارو به استان از پیگیری برای رفع کمبود تعدادی از اقلام دارویی به ویژه داروهای ضد تشنج خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی در حاشیه بازدید از داروخانه‌های شهرستان همدان ارزیابی خود را از بازدیدهای انجام شده از دو شرکت توزیع دارو و تعدادی از داروخانه‌های شهرستان همدان بیان داشت و گفت: با اقدامات صورت گرفته در حوزه تولید و توزیع دارو تغییرات خوبی اتفاق افتاده به طوریکه ورودی شرکت‌ها در بخش داروهای آنتی‌بیوتیک افزایش یافته و وضعیت بهتر از یک ماه گذشته است.

وی افزود: به دلیل شیوع بیماری‌های ویروسی تنفسی نیاز به داروهای مسکن مانند نوافن، استامینوفن و برخی شربت‌ها افزایش یافته و وضعیت دارویی مراکز در خصوص نیاز به این داروها بهتر شده است.

رییس دانشگاه با تاکید بر اینکه کمبود سرم وجود ندارد، گفت: ذخایر سرم در شرکت‌های پخش دارویی و مراکز درمانی و بیمارستان خوب است.  

وی با بیان اینکه ورودی دارو به استان بیش از دو برابر افزایش یافته است، گفت : در مورد سایر داروها  وضعیت به مراتب بهتر شده اما باید کمبود داروهای ضد تشنج پیگیری و رفع شود.

*بازدید از داروخانه دانشکده داروسازی و تعدادی از داروخانه‌های شهرستان همدان

داروخانه آموزشی و فوق‌تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی همدان با زیربنای ۱۴۲ مترمربع که در فاز داروهای خاص ورود پیدا کرده  و بیشتر مراجعین آن بیماران خاص ازجمله افراد مبتلا به سرطان و ام اس هستند.

دکتر مجذوبی در گفتگو با مسئول فنی داروخانه، کارکنان و دانشجویان حاضر در داروخانه دانشکده داروسازی مطالبی در مورد کمبودهای دارویی و دلایل آن، تعداد کارکنان در شیفت‌های صبح و شب و نحوه خدمت‌رسانی، طراحی داروخانه متناسب با داروخانه سطح یک، محدودیت فضا برای پذیرش دانشجویان مطرح شد.

همچنین عنوان شد که ناظر بیمه سلامت صبح‌ها به خاطر سهولت بیماران در محل داروخانه حضور دارد و بیماران برای تایید نسخ به بیمه مراجعه نمی‌کنند.

در بازدید رییس دانشگاه از تعدادی از داروخانه شهرستان همدان که با همراهی معاون غذا و رداو و مدیر داروی دانشگاه انجام شد ضمن اعلام فهرستی از کمبودهای دارویی موضوعاتی همچون درخواست دارو بدون نسخه و لزوم فرهنگسازی برای مصرف دارو به ویژه آنتی بیوتیک‌ها مطرح و بر ارتباط مسئولان داروخانه‌ها با همه شرکتهای پخش دارویی استان به منظور رفع کمبودها تاکید شد.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,دانشکده ها,غذا و دارو,اخبار ویژه,اخبار منتخب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
معصومه علی زاده
خبرنگار

معصومه علی زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 16467
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3459629
تعداد کاربران بر خط 9