سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه 19 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 11:04
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 87
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

263 بازرسی از مراکز درمانی استان همدان


مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه گفت: با شیوع بیماری کرونا بازرسی از مراکز ارائه خدمات درمانی استان همدان در راستای ارتقای سلامت جامعه تشدید شد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر محمد کریمی گفت: از اول شهریور ماه تاکنون 263 بازرسی از مراکز درمانی انجام شده که 14 اخطار کتبی و 31 اخطار شفاهی دریافت کردند.
او با اشاره به اینکه تعداد مراکز متخلف پلمب شده 3 مورد بوده است، بیان کرد: با توجه به شرایط ویژه شیوع کرونا بازرسی به صورت گسترده در تمام استان ادامه خواهد داشت.
مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه با بیان به اینکه شیوع کرونا می تواند از دندانپزشکی ها انتقال یابد، اضافه کرد: تمامی دندانپزشکی ها باید فاصله گذاری اجتماعی، شیوه نامه های بهداشتی، تهویه مناسب و پاپوش برای بیمار را داشته باشند در غیر این صورت با کلینیک های متخلف برخورد قانونی انجام می شود.
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 12813
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3487075
تعداد کاربران بر خط 45