آغاز به کار «گروه جهادی دخترانه سلاله» در بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان
گروه جهادی دخترانِ سلاله، با توجه به ظرفیت غنی، کارآمد و دلسوزانه دختران این سرزمین، سعی در برداشتن هرچند یک قدم کوچک و مفید جهت تحقق امر فرج حضرت ولی عصر (عج) دارد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مسئول گروه جهادی دخترانه سلاله بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: امروزه دلایل بسیاری از جمله بلایای طبیعی، تصادفات جاده ای، مشکلات اقتصادی، مرگ و میرهای عادی، ناگهانی و.... منجر به افزایش چشم گیری در آمار نیازمندان جامعه شده است.
مریم السادات کشوردوست در ادامه افزود: تاکنون اقدامات سازمان های مربوطه از جمله تامین اجتماعی برای کمک به کودکان بی سرپرست و مستضعف کافی بوده و در چنین شرایطی کمک های مردمی امری ضروری و اجتناب ناپذیر به شمار می رود.
وی همچنین یادآور شد: همه ما در قبال اطرافیان خود به قدر توان مسئول هستیم؛ بدین منظور گروه جهادی دخترانِ سلاله، با توجه به ظرفیت غنی، کارآمد، پرتلاش و دلسوزانه دختران این سرزمین، سعی در برداشتن هرچند یک قدم کوچک ولی مفید جهت تحقق امر فرج حضرت ولی عصر (عج) دارد.
مسئول این گروه جهادی گفت: گروه ما گروهی نو پا بوده و در حال حاضر در مرحله جذب نیرو، سازماندهی هسته ها و بررسی راهکارهای اثر بخش، با توجه به انواع استعدادهای نهفته در این گروه هستیم.
وی تصریح کرد: گروه از سه هسته مرکزی درمانی، معیشتی و تحصیلی تشکیل شده که هر یک از این هسته ها خود به زیر گروه های کوچک تری تقسیم می شوند تا با برنامه ریزی و اعمال برنامه های با کیفیت، بازدهی بالایی صورت بگیرد.
کشوردوست با اشاره به اینکه هسته درمانی متشکل از تیم پزشکی، دندان پزشکی، پرستاری، پیراپزشکی و تمامی دانشجویانی است که توانایی خدمت در این زمینه را دارند یادآور شد: هسته معیشتی نیز شامل کمک های مومنانه و انسان دوستانه ای است که زیر بنای کمک های مردمی را دارا خواهد بود.
وی ادامه داد: هسته تحصیلی هم گستردگی بسیار بالایی دارد چرا این هسته پیگیر مسائل درسی، مشاوره ای، تدریس پایه های درسی متناسب با رشته و توانمندی اعضای گروه که از دانشگاه های مختلف هستند، تهیه ملزومات و کتب کنکوری و درسی برای دانش آموزان کم بضاعت خواهد بود.
مسئول گروه جهادی دخترانه سلاله بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان در پیان گفت: ما در مجموعه دختران سلاله سعی داریم که از تمامی ظرفیت هایی که کمرنگ و یا نادیده گرفته شده، به بهترین شکل در جهت بهبود وضع درمانی، معیشتی و تحصیلی استفاده کنیم و امیدواریم که به همت این مجموعه، لبخندی بر لبان کودکان این جامعه نقش بسته و قدمی موثر در کوتاه کردن مسیر ظهور حضرت ولی عصر (عج) برداشته شود. /ب




