سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 10:28
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 107
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آمبولانس های اورژانس همدان چهارشنبه پایان سال در محل های حادثه خیر مستقر می شود

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه گفت: آمبولانس های اورژانس این استان در شب چهارشنبه پایان سال به منظور امدادرسانی سریع به حادثه دیدگان احتمالی در محل های حادثه خیز مستقر می شود.
 
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر محمدرضا شکوهی  افزود: 65 پایگاه اورژانس استان شامل 24 پایگاه شهری و 40 پایگاه جاده ای به همراه یک پایگاه امداد هوایی در چهارشنبه پایان سال با ظرفیت بیشتری در خدمت مردم بوده تا در صورت بروز حادثه برای انتقال سریع مصدومان احتمالی بلافاصله در محل حضور یابند.
 
وی ادامه داد: چهارشنبه پایان سال همه بیمارستان ها به ویژه مراکز درمانی دارای بخش سوختگی، واحدی ای.او.سی، پزشکان مستقر در اورژانس پیش بیمارستانی و پزشکان 1050 در آماده باش کامل هستند و دستورات لازم به آنها ابلاغ شده است.
 
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: هر ساله با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال افرادی به علت هیجانات کاذب مبادرت به استفاده از مواد محترقه و یا ساخت آن می کنند که این اقدام آنها هیچگونه سنخیتی با رسوم نوروز ندارد.
 
شکوهی مهمترین راه مقابله با این قبیل رفتارهای پُرخطر را افزایش سطح اطلاعات عمومی جامعه به ویژه خانواده ها دانست و تصریح کرد: اورژانس پیش بیمارستانی اقدام به ارائه آموزش های لازم در مراکز درمانی، چاپ و توزیع پمفلت، اطلاع رسانی در زمینه مخاطرات استفاده از موادمحترقه در فضای مجازی و چاپ و نصب بنر در سطح شهر می کند.
 
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان خاطرنشان کرد: بر این اساس تیم های اورژانس به جای حضور در پایگاه در سطح شهر به خصوص محل های حادثه خیز از جمله بلوار ارم، میدان قائم و بعثت و میدان اصلی شهر همدان ، مراکز و مناطق پرجمعیت حضور می یابند.
 
شکوهی گفت: طبق بررسی های صورت گرفته تیم اورژانس جادهای به طور میانگین در 14 دقیقه و اورژانس شهری در هشت دقیقه در بالین حادثه دیده حضور می یابند که در صورت بروز گره های ترافیکی احتمال افزایش این زمان زیاد است.
 
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: هم اینک به ازای هر 50 هزار نفر جمعیت یک پایگاه اورژانس شهری در همدان وجود دارد که هدف دانشگاه علوم پزشکی رساندن این آمار به ازای هر 20 هزار نفر جمعیت یک پایگاه است.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,درمانی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 10979
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3440889
تعداد کاربران بر خط 4