سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه 20 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 12:59
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 103
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

احتمال قرمز شدن وضعیت کرونا در همدان زیاد است

 رییس دانشگاه  گفت: هر چند هم اینک هیچیک از شهرستان های این استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار ندارد اما احتمال بازگشت استان همدان به وضعیت قرمز زیاد است.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر رشید حیدری مقدم در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: پایین بودن شاخص استفاده از ماسک به ویژه در روستاها و حاشیه شهرها و استفاده از 100 درصد ظرفیت تالارها به جای 30 درصد از نگرانی های جدی دانشگاه علوم پزشکی همدان است.

وی تنها راه چاره و علاج پیشگیری از موج جدید اپیدمی کرونا با توجه به تجربه مثبت سایر کشورها تزریق واکسن دانست و گفت: تاخیر در این کار در افزایش مرگ و میرها موثر است.

رییس دانشگاه اضافه کرد: بیش از 90 هزار دوز نخست و 43 هزار و 411 هزار دوز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده و با در نظر گرفتن سه هزار دوز واکسن پاستور تزریق شده در مجموع حدود 140 هزار دوز واکسن کرونا در این استان تزریق شده است.

وی ادامه داد: 63 هزار نفر از ساکنان این استان بالای 70 سال سن دارند که 61 هزار نفر علیه ویروس کرونا واکسینه شدند و در صورت اپیدمی این ویروس احتمال مرگ افراد بالای 70 سال کم است.

دکتر حیدری‌مقدم گفت: آمار روزانه مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 در استان به صفر رسید به نحوی که در 24 ساعت گذشته هیچ مورد فوتی بر اثر ویروس کرونا گزارش و ثبت نشده همچنین در این مدت زمان 119 بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شدند.

وی افزود: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان های استان همدان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در 24 ساعت گذشته 372 مورد بود که 73 نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 19301
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3522400
تعداد کاربران بر خط 9