سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/12/24 - 08:12
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 176
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه خدمت به مردم همدان با حضور جهادگران دانشگاه

اردوی جهادی جهادگران دانشگاه علوم پزشکی همدان در ایام میلاد با سعادت امام زمان (عج) برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، این اردوی جهادی با همکاری سازمان بسیج جامعه پزشکی (کانون امام حسن مجتبی علیه سلام) و مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی همدان طی دو روز در محل میدان امام خمینی (ره) شهر همدان برگزار گردید.
 
در این اردوی جهادی ۱۴ نفر از دانشجویان و کارمندان جهادگر دانشگاه، به ویزیت و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیش از ۲۵۰۰ نفر از مردم پرداختند.
 
انجام ۸۰۰ مورد تست قند خون و انجام غربالگری های فشار خون از جمله اقدامات ارائه شده در این اردوی جهادی که به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان برگزار شد به شمار می رفت.
 
شرکت کنندگان در ادوی جهادی همچنین مشاوره های بهداشتی، درمانی و روانپزشکی را به مراجعه کنندگان در غرفه دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا ارائه دادند.
 
لازم به ذکر است بسیج جامعه پزشکی همدان و کانون امام حسن مجتبی (ع) همواره در طول ایام مختلف سال، اقدام به برپایی اردوهای جهادی مختلفی با هدف ارائه خدمت به عموم مردم می نماید.
 
از جمله این برنامه ها، برگزاری اردوی جهادی با عنوان «پنج شنبه های مهدوی» و به نیت سلامتی امام زمان (عج) در زندان مرکزی همدان بوده است.

ارائه خدمت به مردم همدان با حضور جهادگران دانشگاه

ارائه خدمت به مردم همدان با حضور جهادگران دانشگاه

ارائه خدمت به مردم همدان با حضور جهادگران دانشگاه

  • گروه خبری : فرهنگی_ دانشجویی_ ورزشی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 14167
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3457329
تعداد کاربران بر خط 5