سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1404/08/20 - 13:22
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 263
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعلام برنامه‌های هفته قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی همدان

 رئیس قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد: در هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها با برگزاری محافل انس با قرآن، جشنواره «خانواده بهشتی»، تجلیل از حافظان و قاریان، و اجرای ویژه‌برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و مراکز درمانی، زمینه تعمیق ارتباط دانشگاهیان با قرآن کریم فراهم می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، زلیخا غلامی رئیس قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: در هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها، برنامه‌هایی با هدف تعمیق ارتباط دانشگاهیان با قرآن کریم اجرا می‌شود.

وی افزود: برگزاری محافل انس با قرآن کریم در دانشگاه‌ها، خوابگاه‌های دانشجویی و مراکز درمانی از جمله اقدامات اصلی است. همچنین جشنواره «خانواده بهشتی» ویژه همسران و فرزندان کارکنان دانشگاه، تجلیل از حافظان، قاریان و فعالان قرآنی، و تولید و انتشار گسترده محتوای قرآنی در فضای مجازی پیش‌بینی شده است.

غلامی بیان کرد: ختم سوره مبارکه محمد به مناسبت هزار و پانصدمین سالگرد ولادت پیامبر رحمت برگزار می‌شود و در کنار آن، نمایشگاه قرآن و پویش «آیه‌های همیشه» برای اهدای تابلوهای آیات قرآنی اجرا خواهد شد. همچنین نشست هم‌اندیشی اساتید با محوریت معارف قرآن و عترت، اجرای طرح‌های منادی و مسطورا در خوابگاه‌های دانشجویی، و برگزاری سوگواره «یاس کبود» با موضوع شعر فاطمی در برنامه‌ها گنجانده شده است.

رئیس قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه با اشاره به محور ارتباط با جامعه بیان کرد: نشست فعالان قرآنی با رؤسا و معاونان دانشگاه‌ها، دیدار با خانواده معظم شهدا، حضور در گلزار شهدا، اجرای ختم جمعی قرآن به نیابت از شهدا و دیدار با امام جمعه و ارائه گزارش دستاوردهای قرآنی از جمله برنامه‌های مهم این دوره است. همچنین ویژه‌برنامه‌های قرآنی در نماز جمعه برگزار می‌شود و بیانات مقام معظم رهبری درباره انتظارات از قرآنیان و دانشگاهیان منتشر خواهد شد.

وی در پایان افزود: مسابقه‌ای از حکمت‌های نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، فضاسازی محیطی و مجازی، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، ارائه خدمات پزشکی در مناطق کم‌برخوردار، نشست و کارگاه گفت‌وگوی دانشجویی پیرامون سبک زندگی قرآنی، برگزاری «دوشنبه‌های قرآنی» (کرسی تلاوت)، «سه‌شنبه‌های مهدوی» و تبیین نقش علامه طباطبایی توسط امامان جماعت در سطح دانشگاه‌ها نیز از دیگر برنامه‌های این هفته به شمار می‌رود.  

 

  • گروه خبری : فرهنگی_ دانشجویی_ ورزشی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 12475
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3442385
تعداد کاربران بر خط 9