سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 12:57
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 92
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اورژانس همدان برای شرایط اضطراری بیمارستان صحرایی پیش بینی کرده است

 
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: بیمارستان صحرایی با 30 تخت برای شرایط اضطراری پیش بینی شده و در صورت نیاز در کمتر از 6 ساعت دایر می شود.
 
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، با توجه به بالا بودن احتمال بروز سوانح دسته جمعی در نوروز و دیگر اتفاقات ناگوار بیمارستان صحرایی برای این مواقع در نظر گرفته شده است و هنگام بروز حادثه بلافاصله نسبت به برپا کردن آن در کمتر از 6 ساعت اقدام می شود.
 
وی خاطرنشان کرد: 65 پایگاه اورژانس استان شامل 24 پایگاه شهری و 40 پایگاه جاده ای به همراه یک پایگاه امداد هوایی در طرح نوروزی امسال به مسافران و شهروندان خدمت رسانی می کنند و همه جاده‌ای اصلی این استان زیر پوشش اورژانس قرار دارد.
 
دکتر شکوهی تصریح کرد: 9 هزار و 973 تماس تا روز گذشته با سامانه 115 اورژانس برقرار شده که از این میزان تماس 2 هزار و 373 مورد عملیاتی و مابقی برای دریافت مشاوره و مزاحمت های تلفنی بوده است.
وی اضافه کرد: هزار و 600 ماموریت توسط پایگاه اورژانس واقع در سطح شهر و بیش از 700 ماموریت توسط پایگاه های جاده ای انجام شده است که مهمترین ماموریت پایگاه امداد جاده ای امداد رسانی به مصدومان تصادف زنجیره ای بوده است.
 
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان توضیح داد: برخورد زنجیره ای 9 دستگاه خودرو در آزاد راه همدان- ساوه هفت مصدوم برجا گذاشت که مصدومان این سانحه با اتوبوس آمبولانس به بیمارستان بعثت منتقل شدند.
 
دکتر شکوهی گفت: برای انتقال این مصدومان باید آمبولانس های موجود در هفت پایگاه در محل حضور می یافتند که به جای آن از یک دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس استفاده شد همچنین قرار است پس از طرح نوروزی هم از اتوبوس آمبولانس بیش از گذشته برای امدادرسانی به حادثه دیدگان استفاده شود.
 
وی بیان کرد: از دیگر ماموریت های مهم اورژانس انتقال مصدومان یک سانحه جاده ای با بالگرد بود که در این سانحه به علت برخورد سواری پراید با گاردریل در نزدیکی پل جهان آباد فامنین یک نفر فوت و سه تن مجروح و با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند. /ب
 
 
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 173
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3443335
تعداد کاربران بر خط 8