اولین جلسه شورای مدیران معاونت درمان به ریاست دکتر طهماسبی برگزار شد
پس از انتصاب دکتر طهماسبی به سمت سرپرست معاونت درمان دانشگاه، اولین جلسه شورای مدیران این معاونت به ریاست ایشان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت درمان، در این جلسه دکتر طهماسبی ضمن قدردانی و تشکر از فعالیتهای انجام شده در معاونت درمان به ویژه دوران تصدی دکتر جلیلی گفت: چالشهای اصلی حوزه درمان استان باید با برنامه ریزی و رصد مدیران این حوزه شناسایی و با کوشش و فعالیت برطرف گردد.
دکتر طهماسبی رسالت اصلی حوزه درمان را ارتقای ارائه خدمت به بیماران دانست و افزود: در دوران شیوع کرونا تلاش ها و کوشش های زیادی جهت خدمت به مردم صورت گرفت که قابل تقدیر است.
در ادامه مدیران حوزه ضمن قدردانی مجدد از دکتر جلیلی و آرزوی توفیق برای ایشان انتصاب دکتر طهماسبی به سمت سرپرست معاونت درمان را تبریک گفته و توضیحاتی در خصوص حوزه فعالیت خود ارئه دادند. /ب




