سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/04/26 - 11:49
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 755
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد:

اولین همایش تقدیر از مادران دانشجو ویژه مادران دارای فرزند زیر 3 سال

اولین همایش تقدیر از مادران دانشجو ویژه مادران دارای فرزند زیر 3 سال در راستای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با همت معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در ابتدای این مراسم دکتر سیاوش کاظمی، روانشناس اجتماعی با موضوع فعالیت‌های اثر بخش در زندگی خانوادگی و تأکید بر روش‌های شناختی مواجهه با خواسته‌ها، احساسات، هیجانات و باورهای همسر و فرزندان به ارتباط اثر بخش کلامی و غیر کلامی اشاره کرد که به احساس رضایت متقابل در خانواده منجر می شود.
 
در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری؛ حجت الاسلام کاظمی ضمن تجلیل از مادران دانشجو گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ ای که بایستی در امر فرزندآوری و جمعیت مورد توجه قرار گیرد حمایت از مادران دانشجو و ایجاد شرایطی است تا این دانشجویان در کنار مسئولیت بزرگ مادری، تحصیلاتشان را به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسانند.
 
 در پایان این همایش با اهدای لوح توسط معاون فرهنگی دانشجویی، مسئول نهاد رهبری و مدیر فرهنگی دانشگاه از مادران دانشجو تجلیل شد.


https://www.umsha.ac.ir/uploads/7/2023/Jul/15/1-logo.mp4
  • گروه خبری : فرهنگی_ دانشجویی_ ورزشی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 29150
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3472312
تعداد کاربران بر خط 15