تجلیل و قدردانی نماینده ولی فقیه در استان همدان از پرستاران و شهدای مدافع سلامت
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان از پرستاران و خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل کرد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، آیت اله حبیب شعبانی در مراسمی پیش از نماز جمعه 19 آذرماه همزمان با میلاد با سعادت حضرت زینب (س)، با حضور رئیس دانشگاه، رییس دفتر حوزه ریاست و معاونین بهداشت و درمان از پرستاران نمونه و خانواده شهیدان موسوی ارفع و قیامتی تجلیل کردند.
آیت اله حبیب شعبانی با تبریک میلاد سراسر سعادت پرستار پرمهر کربلا حضرت زینب (س)، به جایگاه والای پرستاران در طول تاریخ اشاره و اظهار کرد: پرستار در هر برهه از تاریخ جایگاه و منزلتی ویژه داشته و در همه ادیان و جوامع مورد احترام بوده است.
وی پاسداشت جایگاه پرستاران را پاسداشت امنیت و سلامت برشمرد و افزود: اپیدمی کرونا موجب شد تلاش و ایثار مدافعان سلامت بیش از پیش بروز و ظهور یابد اما نباید از این نکته غافل بود که پیش از این بحران هم پرستاران نقش موثر و مهمی در سیستم سلامت داشته و دارند.
دکتر مجذوبی نیز در این مراسم ضمن تبریک میلاد پر خیر و برکت حضرت زینب(س) از برپاکنندگان این مراسم قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که در مسیر ارائه خدمت به مردم زینبی عمل کنیم و مورد توجه و نظر آن حضرت باشیم. /ب




