تجمع کارکنان و کادر درمان جهت مطالبه پرداخت فوق العاده خاص
جمعی از پرسنل و کادر درمان دانشگاه جهت پیگیری برقراری و پرداخت فوق العاده خاص در حقوق و مزایای پرداختی خود، مقابل ساختمان مرکثزی ستاد دانشگاه تجمع کردند.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، مدافعان سلامت با اعلام مطالبات خود خطاب به رییس سازمان برنامه و بودجه و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفتند: پرسنل ایثارگر بهداشت و درمان نزدیک به 2 سال است که در راه خدمت و مقابله با کرونا، با تمام توان در عرصه حضور پیدا کرده و از جان و دل مایه گذاشتند.
آنها افزودند: ما در این راه برای سیستم بهداشت و درمان ایثار کردیم و امروز منتظرحمایت جهادی شما در برقراری فوقالعادهخاص هستیم، جانفشانیهای 20 ماهه کادر سلامت را ارج بگذارید و بدانید که حقوق کادر سلامت تکافوی شرایط اقتصادی امروز نیست.
علاوه بر این مورد، تجمع کنندگان خواهان تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی، شرکتی و طرحی و حذف مالیات یا حداقل معافیت مالیاتی هستند. آنها یادآور شدند که انتظار دارند حقوق آنها از جمله در اعمال ضریب3 که مجلس آن را مصوب کرده، بر زمین نماند.
** برقراری فوق العاده خاص کارکنان بهداشتی و درمانی در صورت موافقت سازمان برنامه و بودجه
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت در این رابطه گفتگویی انجام داده و اعلام کرده است که فوق العاده خاص کارکنان بهداشتی و درمانی در صورت موافقت سازمان برنامه و بودجه برقرار خواهد شد
دکتر رحیمی در این گفتگوی اختصاصی اظهار کرد: استراتژی مدیریتی وزارت بهداشت در حوزه پرداخت ها بر این اساس است که اولویت اصلی ما معیشت کارکنان نظام سلامت باشد تا همکارانمان با آسودگی خاطر به مردم عزیز ایران خدمت کنند
دکتر رحیمی با اشاره به اهمیت اجرای فوقالعاده خاص در مجموعه وزارت بهداشت گفت: مقام عالی وزارت طی مکاتباتی که با سازمان برنامهوبودجه داشته، موافقت خود را با پرداخت فوقالعاده خاص اعلام کرده اما نیازمند ردیف و تأمین بودجه است که امیدواریم سازمان برنامهوبودجه در این خصوص به وزارت بهداشت اعتبارات لازم را اختصاص دهد.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه در راستای تحقق این مطالبه، وزارت بهداشت در کنار کارکنان خود قرار دارد و تا حصول نتیجه مطلوب این مهم را دنبال خواهد کرد گفت: طبق دستور مقام عالی وزارت، مجموعه معاونت توسعه در تلاش است که کلیه کارکنان نظام سلامت تبدیل وضعیت شوند که البته همکاری و همدلی همه سازمانهای ذیربط را میطلبد. /ب




