تقدیر از بهورزان فداکار خانه بهداشت قزلآباد به مناسبت هفته ملی کودک
در آیینی به مناسبت هفته ملی کودک، از دو بهورز فداکار خانه بهداشت قزلآباد که با اقدام بهموقع خود جان یک نوزاد را نجات دادند، با حضور رئیس مرکزبهداشت شهرستان فامنین تقدیر شد.
به گزارش روابطعمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فامنین، همزمان با گرامیداشت هفته ملی کودک، آیینی با حضور مهدی مرادی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان، نمایندگان بهورزان و جمعی از کارکنان حوزه بهداشت برگزار شد که طی آن از تلاشهای ارزنده خانم محترم حسینی و آقای احمد محمدی، بهورزان خانه بهداشت قزلآباد، تجلیل بهعمل آمد.
این دو بهورز با اقدام سریع و مسئولانه خود در شرایط بحرانی، موفق به نجات جان یک نوزاد شدند و با این اقدام انساندوستانه، بار دیگر اهمیت و جایگاه حیاتی نیروهای بهداشتی در صیانت از سلامت جامعه را به نمایش گذاشتند.
در ادامه مراسم، با اهدای لوح سپاس از تعهد، دلسوزی و عملکرد حرفهای این دو بهورز قدردانی شد.
مرادی با اشاره به نقش محوری بهورزان در تحقق اهداف شبکه بهداشت کشور، خاطرنشان کرد: چنین اقدامات ارزشمندی باید به عنوان الگو در میان همکاران مورد توجه قرار گیرد تا فرهنگ مسئولیتپذیری، فداکاری و خدمت صادقانه در عرصه سلامت بیش از پیش نهادینه شود.





نظر دهید