سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 08:41
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 102
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ششمین نشست قرارگاه تدابیر ویژه دارو در طرح دارویار برگزار شد

نشست قرارگاه تدابیر ویژه دارو در طرح دارویار با حضور رییس دانشگاه و معاونان غذا و دارو و درمان، سایر اعضا و ارگان‌های نظارتی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، رییس دانشگاه در این جلسه با تشکر از معاونان درمان، غذا و دارو و مدیران بیمه سلامت و تامین اجتماعی برای برگزاری جلسات منظم طی چهار ماه گذشته و تلاش برای عقد قرارداد بیمه‌ها با مراکز خصوصی و جراحی محدود گفت: این موضوع به نفع مردم خواهد بود و به این ترتیب نظارت‌پذیری محقق می‌شود.
دکتر محمد‌مهدی مجذوبی اظهار کرد: با توجه به اینکه سهمیه داروی افراد مقیم در هر استان در آنجا پیش‌بینی شده است بیماران خارج از استان که در همدان ویزیت می‌شوند باید طبق سامانه، داروی را در استان خود دریافت ‌کنند.
وی با توجه به گزارش ارائه شده در خصوص نحوه اجرای طرح دارو در بیمارستان‌ها بر اساس فایل ارسالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اهمیت یکپارچه‌سازی سایت بیمه‌ها تاکید کرد که مسائل مربوط به نحوه اجرای طرح دارو‌ در بیمارستان‌ها در جلساتی با حوزه بیمه‌ها و با استعلام از وزارت متبوع مورد به مورد بررسی و نتیجه گزارش در جلسه بعد عنوان شود همچنین پیشنهاد جداسازی ارز ترجیحی از بیمه‌ها ارائه شود.
رییس دانشگاه بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان برای استفاده از همکاری از داروخانه و استفاده از نرم‌افزار در داروخانه‌های مراکز بهداشتی درمانی را خواستار شد و تاکید کرد که همدان در موارد مربوط به این موضوع وضعیت مناسبی دارد و این روند باید با جدیت پیگیری شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این نشست توضیحاتی در خصوص اقدامات صورت گرفته در یکماه گذشته در طرح دارویار، مصوبات جلسه قبل و پیگیری‌های انجام شده، مذاکرات با بیمه‌ها، پیگیری‌های مربوط به حوزه معاونت درمان و نظام پزشکی و مسائل مربوط به بیماران خاص و روند اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک بیان داشت.
مدیر دارویی استان نیز به ارائه خدمات در طرح دارویار به بیماران خاص اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز اقدامات لازم و تدابیر ویژه در نظر گرفته شده است. 
ادامه بازرسی‌ها توسط بیمه‌ها، معاونت غذا و دارو و بازرسی، رصد بهتر طرح دارویار با بررسی آمار مربوط به نسخ آزاد و انعکاس اقدامات روابط عمومی در حوزه دارویاری از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود./ع
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 11415
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3454577
تعداد کاربران بر خط 4