همزمان با روز جهانی شنوایی؛
غرفه غربالگری شنوایی شناسی در میدان امام خمینی (ره) همدان برپا شد
به همت انجمن علمی دانشجویی شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی همدان، غرفه ای به منظور ارائه خدمات به عموم مردم در میدان مرکزی برپا گردید.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، روز جهانی شنوایی در سال جاری بر اهمیت ادغام مراقبت های گوش و شنوایی در مراقبت های اولیه، به عنوان یک جزء ضروری از پوشش سلامت همگانی تاکید میکند.
مشکلات گوش و شنوایی از شایع ترین مشکلاتی است که جامعه با آن مواجه می شود و بیش از ۶۰ درصد از این موارد را می توان در سطح مراقبت اولیه شناسایی کرد؛ ادغام مراقبت های گوش و شنوایی در خدمات مراقبت های اولیه از طریق آموزش و ظرفیت سازی در این سطح امکان پذیر است.
از این رو و همزمان با فرارسیدن روز جهانی شنوایی شناسی، به همت انجمن علمی دانشجویی این رشته و با حمایت های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان غرفه ای با هدف ارائه خدمت به مردم در میدان مرکزی شهر همدان ایجاد شد.
دانشجویان فعال در انجمن علمی شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در این برنامه یک روزه به ویزیت ۱۵۰۰ نفر از شهروندان همدانی شامل ۶۰۰ کودک و ۹۰۰ بزرگسال پرداخته و خدمات لارم را به ایشان ارائه دادند.










نظر دهید