مساعدت مجمع خیرین سلامت همدان به 292 نفر
مسئول امور مشارکتهای مردمی و امور مددکاری مجمع خیرین سلامت همدان از مساعدت مجمع خیرین سلامت همدان به 292 نفر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، حمید شاکری صفت با بیان اینکه د ر شهریورماه امسال هفت بیمار جدید به بخش مددکاری مجمع خیرین سلامت همدان مراجعه کرده اند، اظهارکرد : یک میلیارد و 80 میلیون ریال به این بیماران مساعدت شد ه است.
وی با اشاره به اینکه به 49 بیمار به مبلغ 155 میلیون و 970 هزار ریال در طرح سخاوت از سوی حامیانی مساعدت شده است، گفت: در طرح «طعم مهربانی» به ارزش 226 میلیون و 100 هزار ریال بین 135 خانوار گوشت قربانی توزیع شده و سبد غذایی، غذای گرم و گوشت مرغ نیز در اختیار تعدادی از خانواده های نیازمند قرار گرفته است.
مسئول امور مشارکتهای مردمی و امور مددکاری مجمع خیرین سلامت همدان به اجرای طرح «مشق مهربانی» در راستای توانمندسازی دانشآموزان اشاره کرد و گفت: 12 میلیون و 800 هزار ریال در این طرح به دانش آموزان نیازمند مساعدت شده که 7 میلیون و 500 هزار ریال هدیه ویژه خیرین بوده است.
شاکری صفت از 254 میلیون ریال تخفیف اخذ شده از سایر مراکز درمانی برای 9 بیمار سخت درمان خبر د اد و افزود : به ارزش 200 میلیون ریال وام قرضالحسنه به سه بیمار زیر پوشش مجمع خیرین سلامت پرداخت شده است.
وی به مجموع مساعدتها به 292 نفر در ماه گذشته اشاره کرد و گفت: یک میلیارد و 28 میلیون و 870 هزار ریال مجموع مبالغی بوده که برای بیماران هزینه شده است.




