سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه 19 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 10:04
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مشارکت بیش از 260 دانشجوی دانشگاه در پویش «مجاهدین واکسیناسیون»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: 262 دانشجوی این دانشگاه تا آخرین ساعات روز 23 شهریورماه در پویش «مجاهدین واکسیناسیون» ثبت نام کرده اند.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر سیده زهرا اصغری در گفتگو با خبرنگار مفدا همدان، اظهار داشت: به دنبال برپایی پویشی با عنوان «مجاهدین واکسیناسیون» از جانب معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ایجاد سامانه ای به منظور ثبت نام از دانشجویان داوطلب برای مشارکت در این پویش، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز همگام با دیگر دانشجویان کشور در این پویش شرکت کرده اند.
وی در ادامه با بیان اینکه تا شب گذشته بیش از 8 هزار دانشجو از سراسر کشور در این پویش ثبت نام کرده اند یادآور شد: در این مدت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان با 262 مورد ثبت نام در این سامانه، آمادگی خود را برای کمک به کادر بهداشت و درمان استان به منظور واکسیناسیون و خدمت به مردم اعلام کرده اند.
دکتر اصغری همچنین خاطرنشان کرد: از همه دانشجویان عزیز درخواست داریم تا با پیوستن به پویش «مجاهدین واکسیناسیون» در این امر خداپسندانه شرکت نمایند.
وی در پایان گفت: تمامی نهادهای دانشجویی همچون تشکل‌های اسلامی، کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی دانشجویی، همتایاران سلامت و اعضای شورای صنفی نیز می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند.  
 
برای پیوستن به پویش مجاهدین واکسیناسیون اینجا کلیک کنید. /ب 
 
 
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 198
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3474460
تعداد کاربران بر خط 6