سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/08/02 - 11:30
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 1011
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نخستین نشست هیئت رئیسه با حضور سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی همدان

نخستین نشست اعضای هیئت رئیسه با حضور دکتر کارخانه‌ای سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان و دکتر مجذوبی رییس پیشین مجموعه در دفتر ریاست برگزار شد.

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی در این نشست ضمن تبریک انتصاب دکتر کارخانه‌ای به تبیین بخشی از شاخص‌های حوزه‌های مختلف در دانشگاه پرداخت و اظهار کرد: در فضای برآمده از دولت سیزدهم و روحیه جمعی کار و تلاش، همه دستگاه‌ها همواره پای کار بودند و اقدامات مهم و مؤثری در تمام بخش‌ها انجام شد.

وی بیان کرد: به واقع باید گفت علیرغم همه بحران‌های موجود که در این 3 سال در سطح کشور و در استان شاهد بودیم، تمام تیم مدیریتی دانشگاه متعهد به عهد روز نخست که پیشبرد شاخص‌های حوزه سلامت بود وفادارانه عمل کردند و خدمت خالصانه و شبانه روزی در این دوره نمود داشت.

 رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: پس از شهادت رییس‌جمهور یک پزشک متخصص ریاست دولت را بر عهده گرفت و این برای حوزه سلامت، نویدبخش است در این راستا همه باید در مسیر خدمت به کشور بکوشیم زیرا تغییرات همه در راستای تقویت خدمت و انگیزه‌هاست.

وی با بیان اینکه معاونین و مدیران همواره پای کار بوده‌اند و حتی اگر تغییراتی لحاظ شود با جان و دل پای کار خواهند بود عنوان کرد: دکتر کارخانه‌ای با روحیه با نشاط و با انگیزه‌ای که دارند به خوبی حوزه سلامت را مدیریت خواهند کرد و ما برای ایشان در این موقعیت آرزوی توفیق و سربلندی داریم.

دکتر مجذوبی ادامه داد: شاخص‌ها در هر واحد با جزییات آنالیز شده و همه مسائل با تحلیل و نمودار مورد برنامه‌ریزی قرار گرفته‌است و بر اساس آن در اولین اقدام، حوزه برنامه‌ریزی ایجاد کردیم و برنامه عملیاتی تدوین کردیم و هرچند وقت یک بار پایش و رصد میزان اجرای برنامه را ارزیابی کردیم تا نقشه راه و هدفگذاری مشخصی در حوزه سلامت باشد.

دکتر بهروز کارخانه‌ای، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این نشست با اشاره به اینکه با حوزه سلامت و مدیران مختلف از گذشته آشنایی داریم اظهار کرد: نباید کوچکترین خللی در این صمیمیت و ارتباطات ایجاد شود و همواره از مشورت مدیران قبل بهره‌مند می‌شویم.

وی افزود: نگاه ما مبتنی بر انسان‌شناسی و جامعه‌شناسی است و به ارتباطات و ایجاد اعتماد بسیار توجه دارم و تلاش می‎‌کنیم در دوره جدید مدیریت، مشاوره، نقد، رهبری و مدیریت، توجه به کارشناسان بسیار مورد توجه باشد.

سرپرست دانشگاه با اشاره به اینکه باید تبیین در همه حوزه‌ها مورد توجه باشد گفت: توجه به بانوان در دستور کار قرار دارد و ما یک خانواده هستیم که تلاش همه ما باید بر ارتقای شرایط باشد در این راستا از تمام امکانات و ظرفیت‌های استان بهره‌مند خواهیم بود تا برای مردم و کارکنان شرایط بهتری فراهم شود.

در بخش دیگری از این نشست صمیمانه، هر یک از معاونین و مشاورین ضمن تبریک انتصاب سرپرست دانشگاه، از خدمات و تلاش و مدیریت دکتر مجذوبی در 3 سال گذشته قدردانی کردند و اقدامات انجام شده در هر واحد را به اختصار تشریح کردند.  

 

  • گروه خبری : حوزه ریاست,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 12276
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3455438
تعداد کاربران بر خط 5