سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه 19 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 13:02
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 82
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

واکسیناسیون بیماران «ام اس» همدان از شنبه آینده

رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان از واکسیناسیون بیماران «ام اس» همدان از شنبه آینده خبر داد.
به  گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر محمدخیراندیش با اشاره به واکسیناسیون بیماران خاص علیه بیماری کرونا در همدان اظهار کرد: بیماران «ام اس» از شنبه هفته آینده طبق فراخوان واکسیناسیون می شوند.
وی بیان کرد: فراخوان از طریق معاونت غذا و دارو صورت می گیرد و روزی 100 تا 150 نفر به مراکز بهداشتی همدان ارجاع داده و واکسیناسیون می شوند.
رییس مرکز بهداشت شهرستان همدان با بیان اینکه بیماران خاص همدان نظیر تالاسمی، دیالیزی و مبتلا به سرطان واکسیناسیون شدند و دز اول تزریق انجام شده است عنوان کرد: اخیرا واکسیناسیون بیماران «ام اس» به این لیست اضافه شده که به دلیل بالا بودن این بیماران در همدان تزریق روزانه 100 تا 150 مورد انجام می شود.
وی با تاکید به اینکه بیماران «ام اس» به هیچ وجه تجمعی در مراکز بهداشتی نداشته باشند و طبق فراخوان مراجعه کنند و واکسیناسیون شوند گفت: اگر موعد دور دوم واکسیناسیون بیماران خاص نیز رسیده باشد مانعی نیست و با مراجعه به مراکز درمانی تزریق واکسن صورت می گیرد.
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 27431
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3501693
تعداد کاربران بر خط 4