سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/12/05 - 13:20
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 351
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

چهار عضو بدن بانوی بستری در بیمارستان بعثت همدان اهدا شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: چهار عضو بدن یک بانوی کردستانی دچار سکته مغزی که در بیمارستان بعثت همدان بستری بود، با رضایت خانواده اش اهدا و به سایر بیماران بخشیده شد.

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر رسول سلیمی با اعلام این خبر اظهار کرد: بدنبال سکته مغزی بانوی ۴۱ ساله در بخش ICU بیمارستان بعثت بستری شد.
 
وی اضافه کرد: با وجود تلاش تیم پزشکی بیمارستان بعثت برای نجات جان این مادر جوان اما مرگ مغزی وی مسجل شد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: مرحومه ناظمی مادر سه فرزند ۲ کلیه، کبد و قلب خود را به بیماران نیازمند عضو هدیه کرد و امید به زندگی را در دل گیرندگان پیوند زنده کرد.
 
سلیمی از حرکت زیبا و انسان دوستانه خانواده زنده یاد معصومی در کمک به بیماران نیازمند، قدردانی و تشکر کرد.
  • گروه خبری : درمانی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 17092
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3460254
تعداد کاربران بر خط 8