سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/12/21 - 09:30
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 299
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سه آرایشگاه زنانه در همدان که در امور درمان دخالت داشتند، پلمب شدند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از ابتدای امسال تاکنون طبق گزارش‌های دریافت شده، با همکاری اماکن و سایر نهادهای مرتبط، سه مورد آرایشگاه زنانه در همدان که دخالت در امور درمان داشتند، پلمب شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، ️دکتر «رسول سلیمی» اظهار داشت: این آرایشگاه‌ها به صورت غیرقانونی نسبت به اعمال جراحی زیبایی همچون لیپوساکشن، تزریق ژل، بوتاکس و چال گونه اقدام کردند.

معاون درمان دانشگاه ادامه داد: همچنین ۶ آرایشگاه زنانه نیز در همدان تذکر گرفتند که نسبت به ایجاد موسسه‌ ماساژ بدون مجوز و سایر موارد دخالت در درمان اقدام کردند.

️دکتر سلیمی یادآور شد: نظارت‌ها از واحدهای آرایشگاهی از طریق اصناف و اماکن و نهادهای مرتبط به صورت مرتب انجام می‌شود و در صورت ارسال گزارش مبنی بر دخالت در درمان وارد عمل می‌شویم.

️وی گفت: اعمال جریمه برای این واحدهای متخلف قبلا پنج میلیون تومان بود که در مصوبه جدید هیات دولت، میزان جریمه‌ها به ۵۸۰ میلیون تومان برای بار اول و یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان برای بار دوم به بعد افزایش یافت.

️دکتر سلیمی ابراز امیدواری کرد: با اعمال این جریمه، افرادی که فاقد صلاحیت هستند، در امور پزشکی دخالت نکنند و سلامتی مردم را به خطر نیندازند.

 

  • گروه خبری : درمانی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
ادمین معاونت درمان
خبرنگار

ادمین معاونت درمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 19039
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3462201
تعداد کاربران بر خط 5