سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1404/02/02 - 09:25
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 470
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
درگفتگو با معاون غذا و دارو دانشگاه مطرح شد:

لزوم توجه به سلامت جسم به عنوان یکی از اولویت‌های ارزشمند زندگی فردی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان  توجه به سلامت جسم را یکی از اولویت های ارزشمند زندگی فردی دانست و گفت: مبحث خود مراقبتی و اهمیت به موضوع جسم و روح، دو بعد حیاتی در انسان به شمار می روند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر عفت سادات میرمعینی به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت در خصوص اهمیت خود مراقبتی و توجه به سلامت انسان اظهار داشت: سلامتی نعمتی است که خداوند متعال آن را به عنوان یک هدیه ارزشمند در خدمت انسان قرار داده است تا با استفاده درست و مراقبت های به موقع بتواند از آن در راه رسیدن به اهداف خود بهره مند شود. 
وی در پاسخ به این سوال که خود مراقبتی چیست و چه اهمیتی دارد افزود: خود مراقبتی یعنی انجام دادن هر فعالیتی که برای دستیابی به زندگی شاد و متعادل لازم است، خود مراقبتی به جسم، ذهن و روح انسان انرژی می‌بخشد و باعث سرزندگی‌ و احساس خوشبختی می شود و توانایی موفقیت را در فرد افزایش داده و موجب بهبود کیفیت روابط و سطح زندگی‌ افراد می گردد. 
 
دکتر میرمعینی همچنین در تعریف اهمیت خود مراقبتی بیان داشت: خود مراقبتی تلاشی آگاهانه برای رشد و توسعه فردی است که همه افراد باید آن را جدی بگیرند؛ خود مراقبتی قدرت لازم را برای ادامه زندگی به هر فرد داده و درحفظ سلامت روان و جسم نیز نقش مهمی دارد، انرژی مورد نیاز را برای تلاش جهت موفقیت و رسیدن به اهداف فراهم کرده و عدم رعایت آن، فرد را با انواع عوارض جسمی و روحی مبتلا می سازد. 
 
معاون غذا و داروی دانشگاه به شیوه های مؤثر در خود مراقبتی هم اشاره کرد و گفت: بسیاری از این روش‌ها ساده، سریع و بدون هزینه بوده و انجام برخی از آنها حتی چند ثانیه بیشتر زمان نمی خواهد از جمله نفس عمیق کشیدن که این تکنیک باعث بهبود گردش ِخون و افزایش هوشیاری شده و موجب احساس بهتری در فرد می شود. 
 
وی ادامه داد: همچنین داشتن تغذیه مناسب، نوشیدن آب کافی، خواب لازم، مراجعه به هنگام به پزشک، شکرگزاری، مصرف به موقع مکمل ها، مدیتیشن، رفتار محبت آمیز در خانواده، پیاده‌ روی روزانه و طبیعت‌گردی، توجه به ظاهر و پوشش، وقت گذراندن با کسانی که دوستشان داریم و دوری از منفی نگری مهم و قابل توجه است.  
 
دکتر میر معینی تصریح کرد: باید توجه داشت که ۵۰ تا ۶۵ درصد از بدن ما از آب تشکیل شده و بیش از ۷۰ درصد از مغز، قلب و ریه‌ها از آب است پس نباید نوشیدن ۸ لیوان‌ آب در روز را فراموش کنیم، از طرفی برخی بر این باورند که خوابیدن نشانه تنبلی است و نخوابیدن یک ویژگی‌ مثبت محسوب می شود اما پژوهش‌های اخیر ثابت کرده که خوابیدن به میزان کافی در ارتقای کیفیت زندگی و کار افراد بسیار موثر است.   
 
 
  • گروه خبری : غذا و دارو,اخبار سلامت,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 18364
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3461526
تعداد کاربران بر خط 9