آمادگی و ارائه خدمات سلامت روان در همدان در پی حوادث اخیر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، از تلاشهای مستمر واحدهای بهداشتی در راستای ارائه خدمات سلامت روان به افراد متاثر از حوادث اخیر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر محمد به نشان اظهار کرد: این اقدامات در هفته اول پس از شروع حوادث انجام شده و نشاندهنده آمادگی و پاسخگویی سریع دانشگاه در این شرایط است.
** هماهنگی و آمادهسازی نیروها
وی تصریح کرد:با هدف ارائه خدمات روانشناختی بهینه، هماهنگیهای لازم با واحد سلامت روان کلیه شهرستانهای استان انجام شده است.
وی اضافه کرد:در حال حاضر، 55 کارشناس سلامت روان در این زمینه فعال هستند. از این تعداد، 10 کارشناس برتر برای راه اندازی سامانه مشاوره تلفنی "خط امید" با شماره 08131130000 انتخاب شدهاند. مکاتبهای نیز با مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه برای پشتیبانی فنی این سامانه انجام شده است.
**غربالگری و مداخلات روانشناختی
وی ادامه داد:در هفته اول 29 نفر از افراد تحت تاثیر حادثه غربالگری شدهاند. از این تعداد، 7 نفر نیازمند مداخلات روانشناختی تشخیص داده شدهاند که 7 جلسه مشاوره روانشناختی برای آنها برگزار شده است. همچنین، 2 نفر به دلیل نیاز به پیگیریهای تخصصیتر، به روانپزشک ارجاع داده شدهاند.
** آموزش و آگاهسازی
دکتر به نشان افزود:همچنین در این یک هفته برای ارتقای سطح آگاهی و ارائه کمکهای اولیه روانشناختی به افراد متاثر، 12 جلسه آموزشی برگزار شده است. علاوه بر این، 9 فایل محتوای آموزشی با عنوان "سلامت روان در شرایط جنگ" به کلیه مراکز بهداشت و بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان ارسال شده است تا به اطلاع عموم برسد.





نظر دهید