اعلام آمادگی 200 دانشجوی همدانی برای کمک به کادر درمان
مسئول بسیج دانشجویی استان همدان از اعلام آمادگی 200 دانشجو برای کمک به کادر درمان در بیمارستان ها خبر داد و گفت: بسیج دانشجویی در این زمینه اعلام آمادگی کرده و از دانشگاه علوم پزشکی استان خواسته که در صورت نیاز از این نیروهای جهادگر استفاده کنند.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، حمید پورحسینی تصریح کرد: در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) بسیج دانشجویی اقدام به اجرای طرح کمک های مؤمنانه کرد که در پی آن 92 بسته غذایی و هزار بسته بهداشتی تهیه و در مناطق محروم همدان توزیع شد.
وی با اشاره به اینکه بسته های غذایی در بین صد خانواده توزیع شد، افزود: این بسته ها از محل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تهیه شده بود که شامل گوشت، برنج، روغن، ماکارونی و سایر اقلام غذایی بود.
پورحسینی تصریح کرد: برای تهیه هر بسته غذایی تقریباً 500 هزار تومان هزینه شده بود، بسته های بهداشتی نیز شامل ده هزار ماسک و مایع ضدعفونی کننده بود که از محل کمک های خیرین خریداری و توزیع شد.
مسئول بسیج دانشجویی استان در بخش دیگری از سخنانش از اعلام آمادگی 200 دانشجو برای کمک به کادر درمان در بیمارستان ها خبر داد و گفت: بسیج دانشجویی در این زمینه اعلام آمادگی کرده و از دانشگاه علوم پزشکی استان خواسته که در صورت نیاز از این نیروهای جهادگر استفاده کنند.
وی تأکید کرد: دانشجویان استان برای تزریق واکسن نیز اعلام آمادگی کرده و در این زمینه نیز فراخوان زده ایم تا در صورت نیاز از ظرفیت این نیروها برای واکسیناسیون استفاده شود.
پورحسینی در پایان گفت: نیروهای بسیجی استان در زمینه های مختلف تولید ماسک و گان نیز وارد شده و خدماتی داشته اند.




