سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه 19 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 08:16
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 97
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

با تزریق واکسن به افراد با سن بالا آمار مرگ و میر کاهش یافته است

رییس بیمارستان آیت الله علیمرادیان نهاوند گفت: با تزریق واکسن به افراد با سن بالا آمار مرگ و میر کاهش یافته است.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، علی احسان آبائی اظهار کرد: تنها راه مقابله با کرونا واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله رعایت فاصله و استفاده از ماسک است.
وی گفت: با توجه به واکسیناسیون گروههای سنی هدف سن بیماران کرونایی کاهش یافته و این موضوع نشاندهنده اثر بخشی واکسن ها است.
رییس بیمارستان آیت الله علیمرادیان نهاوند، تصریح کرد: به وضوح شاهد بودیم با تزریق واکسن به افراد با سن بالا آمار مرگ و میر کاهش یافته است و مرگ و میرها به سنین زیر 50 سال رسیده است.
وی افزود: شهروندان به شایعات فضای مجازی در خصوص واکسیناسیون توجه نکنند و با متخصصان و کارشناسان مربوطه در این خصوص صحبت کنند.
آبائی با بیان اینکه همه واکسن های استفاده شده مورد تائید وزارت بهداشت هستند و مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند، گفت: روند واکسیناسیون در کشور و شهرستان نهاوند خوب است و شهروندان در نوبت اعلام شده حتما واکسن کرونا را تزریق کنند و با همکاران ما همکاری کنند.
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 17267
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3491529
تعداد کاربران بر خط 8