رئیس بیمارستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی:
برودت هوا و یخبندان مانع از ارائه خدمات درمانی مطلوب نشده است
رئیس بیمارستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به ویزیت 7هزار و 37 بیمار سرپایی در دی ماه 1404 گفت: از این تعداد 6هزار و 66 بیمار توسط پزشکان عمومی اورژانس و 971 بیمار توسط متخصصین در درمانگاه مورد معاینه و ویزیت قرار گرفتهاند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، دکتر امیر جباری رییس این مجموعه درمانی در گفتگویی با واحد روابط عمومی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن میلاد سرداران کربلا ، روز پاسدار و روز جانباز، اظهار داشت: با وجود تعطیلیهای ادارت و ارگانهای مختلف به دلیل یخبندان و برودت هوا، خدمات درمانی بدون وقفه و به نحوی مطلوب با همت کادر درمان و پشتیبانی بیمارستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در حال انجام است.
وی همچنین یادآور شد: پیشبینیهای لازم به منظور عدم اختلال در زمینه ارائه خدمات توسط واحد مدیریت بحران و واحد خدمات پشتیبانی این مرکز درمانی صورت پذیرفته و روند خدمات درمانی بدون مشکل در حال ارائه می باشد.
جباری در ادامه با اشاره به ویزیت 7037 بیمار سرپایی در دی ماه 1404، ادامه داد: از این تعداد 6066 بیمار توسط پزشکان عمومی اورژانس و 971 بیمار توسط متخصصین در درمانگاه مورد معاینه و ویزیت قرار گرفته اند.
رئیس بیمارستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی همچنین از ارائه 444 مورد خدمات دیالیز ، 293 مورد خدمات بستری در بخش های CCU، ICU و داخلی ، 4440 مورد خدمات اورژانس سرپایی و 414 مورد خدمات اورژانس بستری در دی ماه 1404 خبر داد و دیگر خدمات ارائه شده در همین بازه زمانی را به شرح زیر جهت اطلاع رسانی در اختیار واحد روابط عمومی قرار داد:
- خدمات آزمایشگاهی 1197 بیمار
- خدمات نوار قلب 896 بیمار
- خدمات اکو 130 بیمار
- خدمات رادیولوژی 546 بیمار
- خدمات نوار مغز 7 بیمار
- خدمات اسپیرومتری 7 بیمار
- خدمات سونوگرافی 50 بیمار
- خدمات هولتر فشار خون و هولتر ریتم قلب 4 بیمار
- خدمات تست ورزش 2 بیمار





نظر دهید