سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/01/20 - 08:15
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 158
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برپایی غرفه سلامت در جشن کرامت الوند

در جشن کرامت الوند در تبسم رمضان با برپایی غرفه های دانشگاه علوم پزشکی همدان، خدمات سلامت با محوریت جوانی جمعیت به عموم مردم ارائه می شود

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان همدان، به مناسبت میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) مراسم جشنی تحت عنوان کرامت الوند در تبسم رمضان از سوی استانداری همدان در میدان امام خمینی(ره) برگزار شد.
 
در این جشن که یک روز قبل از میلاد امام حسن(ع) شروع شده و تا سه روز ادامه داشت، دو غرفه سلامت با همکاری امور بانوان و رذوابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان و مرکز بهداشت شهرستان همدان برپا شده و با استقرار پرسنل مرکز بهداشت در این غرفه‌ها، خدمات سلامت از دو ساعت قبل از اذان مغرب به اقشار مختلف ارائه می شود.
 
از اهمّ خدمات ارائه شده می توان به مشاوره در خصوص فرزندآوری و جوانی جمعیت، آموزش اصول تغذیه سالم و سلامت روان اشاره کرد.
 
از دیگر فعالیت‌های تیم سلامت در این غرفه ها می توان تست قندخون، توزیع پرل ویتامین دی، سنجش فشارخون مراجعین همراه با توزیع رسانه های آموزشی را برشمرد. 
 
  • گروه خبری : حوزه ریاست,شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 8515
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3451677
تعداد کاربران بر خط 18