برگزاری مصاحبه پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی سال 1402
مصاحبه و معاینه پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته رشته فوریتهای پزشکی سال 1402 غرب کشور (استان های همدان، کردستان و مرکزی) در روزهای نهم و دهم آبان ماه در دانشکده پرستاری ملایر برگزار شد.
به گزارش وبدا همدان به نقل از روابط عمومی دانشکده پرستاری ملایر، مصاحبه پذیرفتهشدگان رشته کارشناسی ناپیوسته فوریتهای پزشکی سال ۱۴۰۲ در دانشکده پرستاری ملایر برگزار شد.
این برنامه شامل تکمیل فرمهای مورد نیاز، مصاحبه علمی، تخصصی، عمومی و معاینات پزشکی بود.
دکتر صفی رییس دانشکده در حاشیه برگزاری جلسات مصاحبه اظهار داشت: استقبال خوبی توسط داوطلبان برای این رشته صورت گرفته به گونهای که ۲۷۰ نفر از پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت در مقطع کاردانی به کارشناسی از سوی سازمان سنجش برای مصاحبه به این دانشکده معرفی شدند و برای اولین بار در این رشته داوطلبان دختر نیز پذیرش خواهند شد.
وی افزود: تعداد ۱۳۰ نفر در روز اول و ۱۴۰ نفر نیز در روز دوم مورد مصاحبه و معاینات پزشکی قرار خواهند گرفت.
دکتر صفی در ادامه از همکاری پرسنل دانشکده، اساتید، مصاحبهگران دعوت شده از پرسنل فوریتهای پزشکی و تیم پزشکی اعزامی از مرکز بهداشت شهرستان ملایر تقدیر کرد.
دکتر مدینشاط معاون آموزشی دانشکده نیز توسعه رشته کارشناسی ناپیوسته فوریتهای پزشکی را یکی از اولویتهای دانشکده دانست و عنوان کرد: این واحد برای اولین بار افتخار میزبانی از حدود ۲۷۰ پذیرفتهشده به عنوان قطب استانهای همدان، کردستان و مرکزی را خواهد داشت.
دکتر میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر نیز از روند برگزاری برنامه بازدید نمود و از سرعت عمل و دقت همکاران در برگزاری هرچه صحیحتر مصاحبه اعلام رضایت کرد.
پس از بررسیهای لازم، نتایج جهت اعلام نهایی به معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی همدان و سپس سازمان سنجش ارسال خواهد شد.





نظر دهید