سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 14:40
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 128
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری همایش ام اس در دانشگاه علوم پزشکی همدان / پیگیری ایجاد مرکز توانبخشی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از پیگیری ایجاد مرکز توانبخشی در همدان خبر داد.
 
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر محمد مهدی مجذوبی در همایش بزرگ خانواده MS استان همدان اظهار کرد: همه ما روزی به دنیا آمده‌ایم و براساس کلام خداوند متعال با اموال، خانواده، جان و ... امتحان می‌شویم و امیدواریم در این فراز و نشیب یک تابلوی زیبا از زندگی خود ترسیم کنیم.
وی با اشاره به اینکه نشست‌های زیادی را در خصوص بیماران «ام اس» نسبت به موضوعات و مشکلات مختلف برگزار کردیم گفت: با شهرداری همدان در خصوص تسهیل استفاده بیماران ام اس از امکانات عمومی نشست‌هایی داشتیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه عمده مشکلات در خصوص کمبود داروهای بیماران بود و آن هم تنها یک یا دو قلم که با پیگیری صورت گرفته امروز آنها هم مهیا شده‌اند افزود: در حال حاضر داروهای MS در استان ارائه می‌شود که داروخانه دانشگاه را نیز تغییر خواهیم داد تا شرایط را بهتر در شان مردم استان کنیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز علاوه بر مرکز استان در شهرستان ملایر، تویسرکان و نهاوند نیز داروهای بیماران «ام اس» ارائه می‌شود و در چند ماه آینده نیز تسهیلاتی فراهم خواهد شد تا بیماران منطقه شمالی استان هم در منطقه خود خدمات دریافت کنند و به مرکز استان رفت و آمد نداشته باشند.
دکتر مجذوبی با اشاره به اینکه برخی از بیماران استان‌های مجاور سهمیه داروی بیماران استان را می‌برند که از انجمن بیماران MS استان درخواست داشتیم آمار بیماران استان را واقعی کند و جلوی این مسئله گرفته شود عنوان کرد: یکی از اهداف جدی ما تقویت دانشکده توانبخشی است که نه تنها برای بیماران «ام اس» بلکه از آنجا که به سمت سالمندی پیش می رویم نیاز مبرم استان است.
وی با اشاره به اینکه پیگیریم حداقل چهار مرکز توانبخشی در استان ایجاد شود خاطرنشان کرد: به دنبال تقویت مراکز هومکر هستیم که بیماران و سالمندان تا جای ممکن خدمات را در منزل دریافت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص گرانی دارو نیز گفت: کشور وارد شرایط خاص اقتصادی شده و تصمیم‌گیری‌هایی در این زمینه صورت گرفته اما حسنی که بود در خصوص داروها اقدامات تدریجی انجام شد و دوما مابه‌التفاوت قیمت دارو را هم بیمه پرداخت می‌کند و فشار زیادی بر بیماران نخواهد بود.
وی بیان کرد: در حال حاضر نسبت به تولیدات داروی کشور به سمت قیمت واقعی رفته‌ایم اما در خصوص داروهای خارجی فعلا این اتفاق رخ نداده که امیدواریم محقق شود. 
**دانشگاه علوم پزشکی توجه و حمایت خوبی نسبت به انجمن حمایت از بیماران ام.اس در سطح استان دارد
دکتر علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان در همایش انجمن حمایت از بیماران ام.اس استان همدان ضمن قدردانی از تلاش و زحمات انجمن های حامی بیماران افزود: دانشگاه علوم پزشکی اقدامات حمایتی لازم برای جانمایی دفتر انجمن حمایت از بیماران ام.اس در را استان انجام خواهد داد.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی توجه و حمایت خوبی نسبت به انجمن حمایت از بیماران ام.اس در سطح استان دارد.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: استان از نظر خدمات درمانی و پزشکی در وضعیت مناسب و خوبی قرار دارد به گونه‌ای که از دیگر استان‌ها و کشورها برای درمان به همدان مراجعه می‌کنند.

قاسمی فرزاد اظهار داشت: کسانی که درگیر بیماری ام‌.اس هستند علاوه بر سختی‌ و مشقت‌های فراوان بیماری، هزینه‌های زیادی را نیز در زندگی متحمل می‌شوند.

وی افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری “بیماران نباید درد و رنجی غیر از درد و رنج بیماری را تحمل کنند”.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: حضور نماینده ولی فقیه در استان، شهردار همدان و سایر مسئولان استانی و شهرستانی در همایش انجمن حمایت از بیماران ام‌.اس، بیانگر اهمیت این موضوع و نگاه ویژه مدیران برای خدمت به این افراد است. /ب
 
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 7045
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3450207
تعداد کاربران بر خط 4