سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/12/22 - 12:01
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 478
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

به منظور توسعه رشته در دانشگاه همدان انجام شد: بازدید هیات بورد از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی رشته مهندسی بافت

هیات بورد رشته مهندسی بافت از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی این رشته بازدید کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر علی علیزاده سرپرست هیات برد رشته مهندسی بافت که به منظور بازدید از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و سنجش شرایط پذیرش دانشجو در رشته مهندسی بافت در دانشگاه همدان حضور داشت، هدف از راه‌اندازی رشته‌های علوم نوین را توسعه دانشگاه بیان کرد و گفت: در این بازدیدها مهم شناخت کمی و کاستی موجود در راه‌اندازی رشته‌ها است تا با شناسایی و برطرف کردن این موانع بتوانیم مسیر رو به رشد را سریع‌تر طی کنیم.
عضو هیات علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی دانشگاه شیراز، رشته‌های علوم نوین را موتور محرکه دانشگاه‌ها دانست و افزود: در چند سال اخیر فناور و پژوهشگر برتر هیات علمی دانشگاهها بودند که این نشانگر پویایی و روند روبه رشد دانشگاهها است.
سرپرست هیات بورد رشته مهندسی بافت با بیان اینکه رشته‌های علوم نوین به تدریج جایگاه خودشان را دارند پیدا می‌کنند، گفت: دانشگاههایی که به این علوم  ارزش دادند از لحاظ پژوهشی حرکت رو به جلویی داشتند.
وی افزود: ما از علوم نوین حمایت می‌کنیم و این به معنی تقسیم‌بندی علوم قدیم و نوین نیست بلکه علوم نوین رشته‌هایی بین‌رشته‌ای هستند و این موضوع متمایزکننده علوم نوین است و بعضی از دانشگاه‌ها خیلی خوب متوجه این موضوع شدند و با نگاه علمی موفق هم هستند.
دکتر علیزاده با بیان اینکه یرای هر رشته باید زیر ساخت‌های اولیه وجود داشته باشد، اظهار کرد: دانشگاه همدان از هیات علمی، فضای فیزیکی و تجهیزات مناسب برخوردار است و امید می‌رود با راه‌اندازی این رشته گامهای رو به رشد برداشته شود چرا که امروز دنیا و علوم پزشکی به سمت علوم نوین پیش می‌رود.
*تعهد در حمایت از رشته‌های نوین
معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه با بیان اینکه با علوم نوین برای رفع مسئله موجود می‌توانیم سریع به نتیجه برسیم، گفت: ما این تعهد را داریم که رشته‌های نوین را حمایت کنیم و برای اصلاح و پیشرفت بحث ما اسم نیست که فقط یک رشته داشته باشیم نتیجه‌ای که می‌خواهیم بگیریم مهم است.
دکتر ممتاز به حمایت وزارت متبوع و هیئت بورد در ادامه و ارتقای توسعه رشته‌ها در دانشگاه همدان اشاره کرد و افزود: دانشگاه همدان نیز با فراهم‌آوری زیر ساخت‌های اولیه و ارتقای آن‌ها تلاش خواهد کرد تا در حوزه علوم نوین در جایگاه واقعی خود قرار گیرد.
دکتر شریفی عضو هیات علمی مهندسی بافت نیز با ارائه گزارشی در مورد روند راه‌اندازی رشته مهندسی بافت در دانشگاه همدان گفت: دانشگاه همدان در سال ۱۳۹۶ مهندسی بافت را درخواست کرد و با حمایت و پیگیری خوب معاونت آموزشی دانشگاه وسایل جدید و دستگاههای مایحتاج این رشته خریداری شد.
وی افزود: آزمایشگاه‌های پشتیبان و آزمایشگاه حیوانات دانشگاه نیز فعال است و دغدغه‌ای در این مورد وجود ندارد.
*تلاش برای به ثمر رساندن رشته مهندسی بافت
دکتر طیبه آرتیمانی نیز در این جلسه با اشاره به قدمت زیاد و تنوع رشته بالا در دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: با برخورداری از امکانات و توانمندی‌های رشته مهندسی بافت در دانشگاه همدان امیدواریم بتوانیم با حمایت دوستان این رشته را هدایت کنیم و بتوانیم به ثمر برسانیم.
در ادامه هیات بورد رشته مهندسی بافت به همراه اعضای هیات علمی این گروه و مدیران دانشگاه از آزمایشگاه ها، تجهیزات و امکانات این رشته بازدید کردند.

 

 

  • گروه خبری : دانشکده ها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
معصومه علی زاده
خبرنگار

معصومه علی زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 8824
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3451986
تعداد کاربران بر خط 4