تجلیل از ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان فامنین
طی مراسمی با حضور مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه از ایثارگران شبکه بهداشت درمان فامنین تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فامنین، دراین مراسم مدیر شبکه بهداشت و درمان فامنین ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، جایگاه ایثارگران را با ارزش و واجب دانست.
معاون فرماندار فامنین نیز گفت: خانواده معظم شهدا و ایثارگران بزرگترین یادگاران دفاع مقدس هستند.
مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با اشاره به این موضوع که شهدا از هر قشری، از جمله پزشک، صنعت گر، کارگر، معلم، همگی در پیش گاه الهی به یک اندازه مورد توجه هستند بیان کرد: تقوا بالای شهدا باعث اخلاص آنها شده بود.
سلیمانی افزود: این شناخت، بصیرت و آگاهی لازمه جامعه اسلامی ماست و به لطف وجود و رهبری داعیان رهبر فرزانه انقلاب آیت اله امام خامنه ای، برکت خون شهدا و تلاش و مجاهدت رزمندگان حاضر، در عرصه دفاعی، علمی، پژوهشی، سلامت و سایر موضوعات که لازمه این کشور است به پیشرفت رسیده ایم.
وی ضمن اشاره به اینکه نسل امروزه مورد تهاجمات فرهنگی دشمن قرار گرفته و به لحاظ فکری در حال آسیب دیدن است گفت: وظیفه ما همانند فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث جهاد تبعین باید یک کار فوری آنی و واجب باشد و کنار همه زمینه های فرهنگی، اقتصادی، بهداشتی و درمانی و.. جهاد تبعین در دستور کار قرار گیرد.
مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: اگر این روشنگری و تبعین اتفاق بیافتد جوان امروز حلقه اتصال برایشان فراهم می شود.
وی در پایان گفت: تمام داشته های ما رزمندگان،ایثارگران و شهدا هستند که خودشان رادر دوران دفاع مقدس ثابت کردند و باید ره رو راه آنان باشیم
درپایان از دو ایثارگر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فامنین تجلیل به عمل آمد.




