تجلیل از فرزند شهید و ایثارگر شاغل در شبکه بهداشت درمان شهرستان فامنین
همزمان با فرا رسیدن ایام دهه فجر با حضور مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی همدان از فرزند شهید و ایثارگر شاغل در شبکه بهداشت درمان فامنین تجلیل شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فامنین مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی همدان در این مراسم ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت: بعد از ۱۴۰۰سال اگر می بینید یک عده در منطقه ایی به نام ایران جان خود را نثار می کنند و با از خود گذشتگی و ایثار در دفاع از آرمانهای انقلاب حرکت می نمایند این حرکت مقدس به پشتوانه فرهنگ عاشورایی است.
سلیمانی افزود: انسانها برای داشتن این فرهنگ باید به درجه ای از عرفان، معنویت، تقوا و معرفت رسیده باشد که جوانان ما در دوران دفاع مقدس به این مرحله رسیده اند.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان فامنین نیز ضمن تبریک ایام دهه فجر، رضایت خداوند را در خدمت به مردم دانست و از همکاری مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدر دانی کرد.
سرهنگ ربانی افزود: به برکت انقلاب در دورترین نقطه ایران نیز یک خانه بهداشت و بهورز درحال خدمت رسانی به مردم هستند که باید همواره قدردان مدافعین سلامت باشیم.
درپایان از فاطمه خلیلی فرزند شهید نصرت اله خلیلی شاغل در مرکز بهداشت و محمدعلی نقوی ایثارگر شاغل در بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) در شبکه بهداشت درمان فامنین تجلیل شد.
در پایان این مراسم حاضران جهت تجدید پیمان با امام راحل (ره) و شهدای انقلاب و دفاع مقدس درگلزارشهدای این شهر حاضر شدند.





نظر دهید