سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 14:17
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 94
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ستاد کرونای شهرستان فامنین تشکیل جلسه داد

ستاد کرونای شهرستان فامنین به ریاست مهندس صمد جلیلوند فرماندار فامنین و با حضور دکتر آرش مفرح ذات مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر مرادی رییس مرکز بهداشت و اعضای ستاد در بیمارستان امام حسن فامنین برگزار شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فامنین ابتدا ضمن خیر مقدم به اعضای ستاد، گفت: مراجعه بیماران مشکوک به کرونا به مراکز افزایش قابل توجهی داشته که این امر همراه با بررسی آخرین رنگ بندی شهرستانها نشانگر احتمال جدی ورود به پیک هفتم کروناست.
دکتر مفرح ذات افزود: هم اکنون شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد و با توجه به سرایت پذیری بالای سویه های جدید، رعایت پروتوکل های بهداشتی و واکسیناسیون می‌تواند به میزان قابل توجهی از اثرات آسیب زای ویروس کرونا پیشگیری کند.
وی در این خصوص عنوان کرد: مدافعان سلامت در کلیه مراکز شهری و روستایی و 28 باب خانه بهداشت آماده واکسیناسیون مراجعین علیه کرونا هستند و از مردم درخواست کرد: برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان و قطع زنجیره انتقال ویروس در جامعه حتما دوز یادآور واکسن کرونا را تزریق نمایند تا با کمترین آسیب و در. سریع ترین زمان ممکن از پیک پیش رو عبور کنیم.
فرماندار فامنین نیز گفت: با توجه به افزایش موارد مثبت کرونایی، رعایت پروتکل های بهداشتی و زدن ماسک در کلیه ادارات دولتی اجباریست و انتظار داریم مردم شهرستان نیز این موارد را رعایت کنند
صمد جلیلوند همچنین بیان کرد: فامنین به عنوان دروازه شمای ورود به استان همدان و عبور مسافرین در فصل تابستان از این شهرستان به غرب کشور، باید تدابیر لازم و اقدامات سریع در جهت جلوگیری از انتشار ویروس توسط اعضای ستاد و ادارات مربوطه انجام شود.
او همچنین با توجه به بازگشت حجاج، بازگشایی مدارس، ایام محرم‌، بر زدن دوز یادآور واکسن و استفاده از ماسک در نقاط سرپوشیده یا پر ازدحام و پرتردد تاکید و اظهار کرد: امیدواریم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی هر چه سریعتر از دست این ویروس منحوس رهایی یابیم./ب
 
 
 
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 6631
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3449793
تعداد کاربران بر خط 18